Jak na razie do zdołowania kursu użyto nie więcej niż 200k akcji. W tej liczbie część należy do spanikowanych drobnych. To stosunkowo niewielka liczba. Wygląda na to, że jest to próba wywołania paniki i przechwycenia akcji.
Ja jestem poza rynkiem i przyglądam się tej panice wyborczej. Jak się ustabilizuje to zastanowię się na odkupem. Na tygodniowym ten spadek był pewien , stany pewnie pomogły w szybkiej wyprzedaży.
To nie jest panika wyborcza, tym bardziej że elekcja ześwirowanej lewaczki zamiast wolnorynkowca nie była poważnie brana pod uwagę przez rynki od pewnego czasu. Nie o to pytam. Twierdziłeś, że będzie zorganizowana akcja i miałeś rację. Nie pytam skąd miałeś informacje, ale jaki jest cel.
Ten event jest po to aby zbierać kontakty na europejskiej arenie i pokazać z czym Nano chce startować. W przyszłości może doprowadzić do jakiś partnerskich projektów.
Na ten czas nie ma to jakiegokolwiek przełożenia na kurs poza tym że Nano ma już jakiś produkt którego nie boi się pokazać światu.
Jak dla mnie to kolejny zryw pojawi się jak firma ogłosi rozpoczęcie prób klinicznych na ludzkiej tkance.