chłopcze poszukaj sobie lepiej dziewczyny albo chłopaka na wakacje...tylko nie badz taki monotematyczny, bo nikt z toba nie wytrzyma dłuzej niz godzine
wiem...ze sa wakacje, ostatnio nawet byly upały i troche chyba ci zaszkodziły, ale naprawde poszukaj sobie jakies dziewczyny, czas szybciej zleci i przed wrzesniowymi lekcjami w szkole umysł ci sie przewietrzy, poza tym pryszcze znikna z twojej twarzy...dobrze radze
na slasku jest taki szpital...w Rybniku....tam sobie pogadasz ze wszystkimi...tam wszyscy ci uwierza...tam bedziesz mogl nawet powiedziec, ze jestes Michaelem Jacksonem...ale tu na forum...jestes smiesznym, lekko puknietym leszczem w wieku licealnym...hihihi
prędzej Ty zgnijesz ze swoja choroba psychiczna...dobrze radze....szpital psychiatryczny...nic innego ci nie pozostaje....jak sie wyleczysz o ile to w twoim przypadku mozliwe hydra bedzie po 2 zł...chociaz lepiej nie, bo znowu choroba sie nawroci...ale tak to jest jak sie sprzedało ze strata...
to jest narwaniec a takich tu nie potrzeba na pewno przepakował się na Pe........i zaraz będzie znowu oddawał ze strata............no cóż taka rola leszczy
podaj mi jeden argument za tym że ta spółka będzie po 2 zł, co tam 2 zł, że będzie chociaż po 1 zł
jak podasz sensowny argumet to położę się w tym szpitalu w Rybniku ! ! !
widzę że masz problem z podaniem choćby jednego argumentu
nie dziwię się, nie masz pojęcia co kupiłeś a teraz się zastanawiasz co oni w ogóle produkują i czy przynoszą zyski
co do zysków to pozbądź się złudzeń ! !!!!!!! !!!!!! !
widze, ze oprocz mozgu masz jeszcze problem ze wzrokiem...PRZEJECIE-jesli jestes w slaskiej mafii to juz dawno powiniees to wiedziec...zapomniałem, ze to mafia podworkowa smieszny czlowieczku...miłego pobytu
Dnia 2009-07-07 o godz. 12:39 ~wujek dobra rada napisał(a):
...PRZEJECIE
zaraz zaraz, nie tak prędko
przejęcie jest niemożliwe, spójrz na akcjonariat
jak sądzisz że założyciele i wieloletni właściciele pozwolą zabrać swoje dziecko to zdaję się że to nie ja powinienem trafić do szpitala
to po pierwsze, po drugie:
kto i po co przejmowałby tak nierentowną spółkę ? ???????? ?
to juz nie twoj problem kto i po co...twoim problemem jest stan twojego zdrowia psychicznego, który z kazdym postem widze, ze sie pogarsza...bez odbioru
jak nastroje, miała być złotówka a tu wracacie pod 0,40
ja na szczęście pozbyłem się już syfa, w związku z tym od teraz dam wam już spokój, nie będę kopał leżącego, przed wami i tak bardzo ciężki okres