• zabawa zabawa zabawa Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    podciągnąłem do 50 żeby wywalić wyżej bo po 40 to wstyd ale jak już wywalę to wracacie poniżej 40 i złudzeń nie ma
    jesteście leszcze do karmienia
  • Re: zabawa zabawa zabawa Autor: ~wujek dobra rada [77.113.34.*]
    chłopcze poszukaj sobie lepiej dziewczyny albo chłopaka na wakacje...tylko nie badz taki monotematyczny, bo nikt z toba nie wytrzyma dłuzej niz godzine
  • Re: zabawa zabawa zabawa Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    czy ty wiesz w ogóle z kim rozmawiasz
    jestem królem śląskiej spekuły!
    dziewczyn mam na pęczki, chłopców też
    wiem...ze sa wakacje, ostatnio nawet byly upały i troche chyba ci zaszkodziły, ale naprawde poszukaj sobie jakies dziewczyny, czas szybciej zleci i przed wrzesniowymi lekcjami w szkole umysł ci sie przewietrzy, poza tym pryszcze znikna z twojej twarzy...dobrze radze
    oj gdybyś tylko znał prawdę
    ale nie mam do ciebie żalu
    na slasku jest taki szpital...w Rybniku....tam sobie pogadasz ze wszystkimi...tam wszyscy ci uwierza...tam bedziesz mogl nawet powiedziec, ze jestes Michaelem Jacksonem...ale tu na forum...jestes smiesznym, lekko puknietym leszczem w wieku licealnym...hihihi
  • Re: zabawa zabawa zabawa Autor: ~HYDRAPRES - MASTER [79.163.124.*]
    ON NIE MA POJĘCIA O GIEŁDZIE!!! LESZCZYK
    A SWOJĄ DROGĄ CZAS LECIEĆ W GÓRĘ NA 1 ZŁ!
    na 1 zł?
    właśnie widzę, popyt aż się rwie, czyszczą wszystkie poziomy :)
    zgnijecie z tym syfem ! ! ! !
    prędzej Ty zgnijesz ze swoja choroba psychiczna...dobrze radze....szpital psychiatryczny...nic innego ci nie pozostaje....jak sie wyleczysz o ile to w twoim przypadku mozliwe hydra bedzie po 2 zł...chociaz lepiej nie, bo znowu choroba sie nawroci...ale tak to jest jak sie sprzedało ze strata...
  • Re: zabawa zabawa zabawa Autor: ~ciucmol [213.158.196.*]
    to jest narwaniec a takich tu nie potrzeba na pewno przepakował się na Pe........i zaraz będzie znowu oddawał ze strata............no cóż taka rola leszczy
  • jeden argument Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    podaj mi jeden argument za tym że ta spółka będzie po 2 zł, co tam 2 zł, że będzie chociaż po 1 zł
    jak podasz sensowny argumet to położę się w tym szpitalu w Rybniku ! ! !
  • Re: jeden argument Autor: ~wujek dobra rada [77.113.34.*]
    przejecie...miłego pobytu
    widzę że masz problem z podaniem choćby jednego argumentu
    nie dziwię się, nie masz pojęcia co kupiłeś a teraz się zastanawiasz co oni w ogóle produkują i czy przynoszą zyski
    co do zysków to pozbądź się złudzeń ! !!!!!!! !!!!!! !
    widze, ze oprocz mozgu masz jeszcze problem ze wzrokiem...PRZEJECIE-jesli jestes w slaskiej mafii to juz dawno powiniees to wiedziec...zapomniałem, ze to mafia podworkowa smieszny czlowieczku...miłego pobytu
    Dnia 2009-07-07 o godz. 12:39 ~wujek dobra rada napisał(a):
    ...PRZEJECIE

zaraz zaraz, nie tak prędko
    przejęcie jest niemożliwe, spójrz na akcjonariat
    jak sądzisz że założyciele i wieloletni właściciele pozwolą zabrać swoje dziecko to zdaję się że to nie ja powinienem trafić do szpitala
    to po pierwsze, po drugie:
    kto i po co przejmowałby tak nierentowną spółkę ? ???????? ?
  • Re: zabawa zabawa zabawa Autor: ~wujek dobra rada [77.112.80.*]
    to juz nie twoj problem kto i po co...twoim problemem jest stan twojego zdrowia psychicznego, który z kazdym postem widze, ze sie pogarsza...bez odbioru
  • i po zabawie Autor: ~RATM [83.17.111.*]
    jak nastroje, miała być złotówka a tu wracacie pod 0,40
    ja na szczęście pozbyłem się już syfa, w związku z tym od teraz dam wam już spokój, nie będę kopał leżącego, przed wami i tak bardzo ciężki okres
  • Re: i po zabawie Autor: ~rade [83.26.125.*]
    Podziwiam twoją wytrwałość w pisaniu,tylko po co sprzedawałeś akcje jak rosły to chyba tylko ty to wiesz.
  • Re: i po zabawie Autor: ~Marek [85.89.163.*]
    Nie sciemniaj tu ze sprzedales, nakupiles tego shitu i teraz boisz zaklinasz rzeczywistosc. Spojrz prawdzie w oczy, umoczyles.
[x]
HYDRAPRES 0,00% 0,45 2026-05-14 09:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.