• Bakalland jakieś żarty????!!!!!!!!!!! Autor: ~mgeg [79.163.16.*]
    Dziś nabyli 4 akcje za 3,15 każda i to w końcowej fazie sesji.Zarząd robi sobie jakieś jaja!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dokupuj póki możesz w miare tanio... Autor: ~hitman [80.48.68.*]
    Ostatni dzwonek przed podbitką na 4.60zł...
  • Re: Dokupuj póki możesz w miare tanio... Autor: ~bb [89.27.70.*]
    Tak, mysle, ze pojutrze moze byc nawet 24. Co Wy na to? :>
    To jest spolka-tragedia. No ale ktos moze bedzie mial wiecej szczescia... czego szczerze zycze.
  • Re: Bakalland jakieś żarty????!!!!!!!!!!! Autor: ~Atlanta PL [213.158.199.*]
    Zapraszam do bakaliowego Lidera w Polsce - ATLANTA PL
    zdecydowanie lepsze wskazniki, mniej akcji w obrocie i 2 fundusze (to moze akurat nie najlepsze ;)

Wkrotce bedzie polaczenie z BAKAL.pl = niekwestionowany LIDER w kategorii :))

pozdrawiam bakallandowców i zapraszam do zdywersyfikowania portfela
  • Helio chyba wyglada najmocniej z calego grona Autor: ~xxx [77.113.125.*]
    Panowie kontrahentów bakallandowi zabiera Helio. Popatrzcie na kurs i przebicie oporu w piatek potwierdzone dobrymy jak nie swietnymi wynikami i duzym obrotem. Popatrzcie na trend wzrostowy 5 miesieczny na wskazniki c/z jak i wskazniki na AT : RSI STS Macd AD, CMO i reszte. Wyniki super spolka bardzo dynamicznie sie rozwija. Nie zapominajcie o rekomendacjach analitykow i tym ze wyniki za Q4 2008/2009 nawet ich zaskoczyl (taki dobry wyniki) Cena na Helio to kupuj 10,34 ale z wynikiem za Q4 2008/2009 o wiele gorszym wiec analitycy teraz musza to zweryfikowac. Acha i nie zapominajmy o nowym zakładzie w Brochowie który niebawem doda skrzydeł Helio. Bakalland owsze dobra spolka ale nie teraz a na Helio przy takiej ilosci akcji w ff naprawde bedzie mozna zarobic. Wiem ze po mojej wypowiedzi wiele osob to skomentuje ze Helio jest nic nie warte tylko Bakallad i niech tak mowia ale fakty sa zupelnie inne. Czasem lepiej zamknac pozycje na minusie i gdzie indziej zarobic troche kasy. Ja wiem ze Helio jest strzalem w dziesiatke. Pozdrawiam wszystkich i zycze duzy zyskow. Ale pamietajcie Bakalland chce skupic jak najtaniej a Helio nie skupuje tylko inwestuje i bardzo dynamicznie sie rozwija

47 % zysku wiecej rok do roku w roku obrotowym 2008/2009 w trakcje kryzysu to robi naprawde wrazenie
[x]
BAKALLAND 0,00% 2,77 2014-11-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.