Zrzucił po 1,925 a po 1.94 już nie chce.
Co będzie po walnym to czas pokaże, w każdym bądź razie wyjść obecnie nawet z 10k akcji to trzeba takie zrzutki robić. Inaczej nie ma opcji.
Chętnych z prawej od 2 miesięcy poza mną nie ma.
Przyjdzie czas, że nie będzie nikt chciał sypać a akcji z prawej będzie brakowało :-)
Dzisiaj dołożyłem kolejne 2k, chyba nie wszyscy czają o co idzie gra : -)
We wtorek dzien referencyjny i im więcej akcji na koncie, tym więcej jujubkowych.
Później zmiana głównego i zacznie się jazda.
Pozdrawiam wytrwałych, bo wg mnie będzie tu na bogato, sesje po 30% w górę i w dół, trzymajcie się gałęzi bo będzie mega bujało.
Animator ustaw niżej to zlecenie albo dołóż akcji, bo tak będziemy wisieć w nieskończoność.
Nikt tak nisko nie chce oddawać, bo nawet TKO jest poniżej ATL.
Dajcie jeszcze kupić 2k i dla mnie koniec w tym roku.
Szczerze mówiąc to nie wiem, ale bardzo możliwe.
To by po części tłumaczyło kto oddaje dzisiaj, ale końca dnia jeszcze nie ma.
Poza tym akcje jujubkowe tak jak pisałem w innym poście, to dla mnie tylko wartość dodana.
Ja jestem tutaj z innego powodu, dla innego biznesu i pod to zbierałem.
Ja poczekam na rozwój sytuacji. Niech głowni sprzedadzą swoje to będę podejmował decyzję.
Płynność prędzej czy później się pojawi, ale na innych poziomach
Cześć ~Olo
Rozmawiałem przed chwilą z P. Paulina Szkudlarek - kierownik biura relacji inwestorskich Jujubee.
Niestety niewiele się dowiedziałem o terminie wprowadzenia serii Q do ASO.
Spółka nie ma wpływu na termin rozpatrzenia wniosku przez GPW i musimy śledzić komunikaty GPW.
Pani bardzo Miła ale nie była w stanie udzielić konkretnej odpowiedzi z przyczyn jak wyżej.
Wniosek podobno został złożony więc pozostaje czekać.
Cześć, dzięki za informacje. Już i tak jest super ,patrząc co tu się dzieje na spółce. A pakiet mam dość pokaźny. nie ukrywam ze akcje kupowałem również ze względu na JUJUBEE .Osobiście nie myślałem ze SPACEFOX tak podskoczy przed kluczowymi informacjami. Ale tylko się cieszyć Pozdrawiam
Ja też myślałem, że ruch zacznie się po komunikatach a tu trochę wcześniej. Zbierali pewnie Ci, co coś wiedzą. Dzisiaj na dogrywce ktoś sprawdzał arkusz 19k pkc i zrobił tko 5,20.
Jeszcze mało podaży i za wysoką bazę by zrobili przed nowymi informacjami.
Cześć. "Troche" poczekamy na wprowadzenie akcji seriiQ
Dzisiaj info o wprowadzenie do obrotu serii N.
Przydzial serii N wg komunikatu:
2) Data przydziału:
Przydział Akcji Serii N został dokonany w dniu zawarcia umów objęcia tj. w dniu 7 września 2023 r.
Rok i 8 mc.
Mam nadzieję że Juju wyda jakiegoś hita i sprzedam po 30 bo inaczej bym się wyleszczyl przy 3 pln haha