na tyle masz szanse stary M nie chciał pożenić po55 to teraz bedzie ciągnął - no może po 20 pożeni - czego mu nie życzę bo doprowadzil do likwidacji naprawdę dobre fabryki
czego mozna się spodziewać po prowincjonalnym nauczycielu matematyki. Już zarobił na bydynku przy PL. Trzech Krzyży 18 Tak więc trzymaj palec na enetrze - powodzenia
gów...no wiesz wiec sie zamkni a to ze robiłes 10 lat temu w pagedzie to tez gów...no znaczy - idąc twoim tropem kazdy pracownik kazdej spoly gieldowej powinien byc milionerem bo niby jest w srodku.
ty zasowales w tartaku a do biura wpuszczali cie tylko na opier...dol
to co sie dzieje za drzwiami to ja wiem a nie jakis robol w terenie
po twojej ortografii domyślam się, że robisz jako fizyczny - zapier..sz z papiere ściernym a kto ci powiedział, że pracowałam tam 10 lat temu? Powiedz mi ile fabryk mebli na dzień dziesiejszy ma Paged i jakie mają symbole? " Symbole - wiem, że nie skumasz bo jesteś leszczem, który nie ma pojecia co tam się dzieje
lecz sie leszczu - jakie symbole? jak by komukolwiek taka wiedza zapewniała zyski - ale rozumiem ze ty to musisz znac jako szeregowy robol bo w przeciwnym razie Mzyk z roboty cie wykopie za niewiedze.
kupuj - życzę powodzenia. I ładniej pogody w pozostałych zakładach - a Mzyk powiedzieł ci do kiedy jeszcze będą ?- i zapytaj starego kiedy sprzeda Buczkowice i Jaworze - bo pomylił sięokrutnie jak z budynkiem na PL t-ch Krzyży - (wiem ty o tym nic nie wiesz bo skąd wsioch moiże coś woedzieć a takich rzeczach - na ale się strasznie mądralujesz). Co do roboli to ci chłopcze napisałam ORTOGRAFIA - no ale może awansujesz jak sprawdzą twojego kompa - co o was jest już normą - hehhe