• więc mamy powrót na 33gr przy obrzydliwie małych obrotach Autor: ~zzz [172.16.99.*]
    ehh
  • Re: więc mamy powrót na 33gr przy obrzydliwie małych obrotach Autor: ~ms [217.74.68.*]
    Ja bym się tym absolutnie nie przejmował.... oczywiście o ile nie kupiłem po 37 groszy - a nie kupiłem bo nie mam gotówki...

Przy tak skonstruowanym mechanizmie budowania strony popytowej gdzie boj się toczył o kazdy grosz, paradoksalnie wyskok w gorę służył jedynie zebraniu wiekszej ilosci akcji, gdyz golym okiem widac ze wzrost byl przy znacznym obrocie, a spadek nastepuje przy maks 100k sprzedanych akcji.

Wiekszosc ktora kupila w szczycie - kupiła po 0,35 - 0,36 a wiec znacznie wyzej niz obecny poziom (7% czyli tyle ile przez rok na niezlym koncie oszczednosciowym) wiec nie dajmy sie zwariować.

Statystycznie (technicznie) od gorki nastepuje korekta niwelująca około 20% wzrostu. Mielismy 38 groszy wiec spadek maksymalnie moze dotknąć 32 groszy w co przy obecnych fundamentach jest niemożliwe o ile Wig20 nie zejdzie do poziomu 1400.

ms

[x]
SSI 0,00% 0,01 2014-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.