• Raport Autor: ~Logiczne [172.225.187.*]
    https://newconnect.pl/komunikat?geru_id=224118&title=Nowa+strategia+Emitenta
  • Re: Raport Autor: ~Aldi [188.146.254.*]
    Oparto was że złudzeń Trump wygral wybory sklepy militarne bezsensowna inwestycja niedługo koniec wojny w Ukrainie.
    Uwaga ! Topią pgmsa nie długo tu zaczną topić jak będzie co ?
    Obroty 1zl przenieść spółkę na 2 fixngi niech tam dogorywa!
  • Re: Raport Autor: ~aldimaproblemzglowa [86.63.67.*]
    Odkleiłeś się
    Pgmsa kontrakt super i tak tego szamba nikt nie chce tu też szambo wylewa cpar idzie na dno że swoimi spółkami?
  • Re: Raport Autor: ~Aldi [193.28.84.*]
    Do walnego 22.11 0 akcji na koncie walkarzy taki mamy klimat nikt nie przyjdzie na walne to prezesa wybiorą swojego mimo 100% akcji ulicy.
    Wywalanie na potęgę bezwartościowych akcji ulica zapłaci 100% za prawa poboru.
  • Re: Raport Autor: ~Camden [62.197.149.*]
    Skoro twierdzisz, że Trump zakończy wojnę na Ukrainie masz mikro wiedzę o geopolityce. Konserwatyści w USA mają obecnie tzw. "trójwładzę", co oznacza, że kontrolują zarówno prezydenturę, jak i obie izby Kongresu. Wygrana Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich oraz przewaga Republikanów w Senacie i Izbie Reprezentantów pozwala im na realizację konserwatywnej agendy. To umożliwia wprowadzanie zmian w polityce krajowej i zagranicznej, w tym w kwestiach takich jak aborcja, imigracja oraz polityka wobec NATO. Tym samym dużo bardziej prawdopodobne jest spojrzenie na Europę jak na konkurenta. Przypominam, że dotychczasowe wielkie kryzysu w USA zaczynały się a nie kończyły na trójwładzy republikanów.sytuacja, w której konserwatyści mają pełnię władzy, miała miejsce w przeszłości. Na przykład w latach 2000-2006, kiedy Republikanie kontrolowali prezydenturę, Senat i Izbę Reprezentantów. Podobnie w latach 1920-1932, gdy Partia Republikańska dominowała w amerykańskiej polityce.
    Walkarze chcą rządzić nie mając akcji a na ich interes wy zapłacicie w postaci zapłaty za prawa poboru tak to widzę i do tego to zmierza te wywalanie akcji jest tego dowodem do 22 11 walkarze nie będą mieli akcji spółki?
    Przpomnijcie sobie moje wpisu jak pisałem że cpar wywala akcje w rynek op 1
    50zl do 70 gr pluliscie na mnie jadem później espi wywalenie 20% firmy w rynek teraz może mi uwierzycie.
    Coraz taniej do 22 11.widze 50gr rolka papieru 5X droższa jak nie będzie raportu ? To do piachu jak będą straty to też 50gr .
  • Re: Raport Autor: ~Aldi [188.146.14.*]
    Spekulanci z cpar dalej sprzedają?raz już pociągnęli mi z 1.50zl na 70gr moje straty -50%ze spekulantami nie wygrasz!
[x]
PROGUNSGR -1,83% 5,35 2026-05-18 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.