Nie warto Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.173.*]
Od kilku lat te same brednie. Już zaraz wzrośnie. Zbijają by odkupić. Akcje zleciały od 12 zł i nawet do połowy tej ceny nie mogą dojść. Dla mnie to jedna z gorszych inwestycji. Kasa latami zamrożona i wciąż na grubym minusie. Dywidenda to śmiech na sali. I niech nikt nie wciska bajek że jest super. Od kilku lat to samo. Kółko wzajemnej adoracji.
Szkoda, że się nie podpisałeś: "Inwestor_od_4_dni" albo "Inwestor_od_7_boleści" bo to bardziej by korespondowało z twoim opisem. Nie masz cierpliwości to sobie odpuść. Ktoś cię tutaj trzyma na siłę?
Re: Nie warto Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.174.*]
A co nas niby czeka? Naiwni jesteście i tyle. Też taki byłem. Przewin jeden z drugim posty do 2020 i 2021 i zobacz jaki był zachwyt przy 10 i 8 złotych.
Dnia 2024-10-21 o godz. 23:17 ~inwestor-od-4-lat napisał(a): > Od kilku lat te same brednie. Już zaraz wzrośnie. Zbijają by odkupić. Akcje zleciały od 12 zł i nawet do połowy tej ceny nie mogą dojść. Dla mnie to jedna z gorszych inwestycji. Kasa latami zamrożona i wciąż na grubym minusie. Dywidenda to śmiech na sali. I niech nikt nie wciska bajek że jest super. Od kilku lat to samo. Kółko wzajemnej adoracji.
Co by nie mówić to prawda. Sam umoczyłem na lata, zamroziłem kasę i patrzyłem jak omijają mnie hossy. Dobrze, że cały czas jestem na plusie i wiem, że raczej kasy nie stracę, a perspektywy są dobre.
Dnia 2024-10-22 o godz. 11:28 ~Tolek napisał(a): > Ja z tego wyszedłem i koledzy też z tego uciekają .zarządzanie ta spółka to tragedia .Nie macie szans na wzrost . Szybciej stracicie
OK, dzięki za radę, poczekam aż wszyscy Twoi koledzy pouciekają.
Re: Nie warto Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.173.*]
Co mnie trzyma? Strata 40 procent? Nie licząc inflacji bo z tą będzie 60. I to po grubym uśrednieniu 2 lata temu. Syf jakich mało. Zresztą jak cały gaming. Teraz mi post minusujecie a ja mam to gdzieś. Tutaj tylko po każdej podbitce się tylko nicki zmieniają. Osobiście mam to gdzieś kto i co pisze. Raz się kiedyś nabrałem i dosyć. Więcej tego syfu nie tykam. Jak tylko podbije o ile to oddam wam wszystko. Możecie nadstawiać koszyki.
Dnia 2024-10-22 o godz. 17:42 ~inwestor-od-4-lat napisał(a): > Co mnie trzyma? Strata 40 procent? Nie licząc inflacji bo z tą będzie 60. I to po grubym uśrednieniu 2 lata temu. Syf jakich mało. Zresztą jak cały gaming. Teraz mi post minusujecie a ja mam to gdzieś. Tutaj tylko po każdej podbitce się tylko nicki zmieniają. Osobiście mam to gdzieś kto i co pisze. Raz się kiedyś nabrałem i dosyć. Więcej tego syfu nie tykam. Jak tylko podbije o ile to oddam wam wszystko. Możecie nadstawiać koszyki.
No ale to nie wina firmy, ze balon został napompowany, no może nie całkowita. Prezes działa jak działa ale idzie do przodu. Kilka projektów zarzucił ale znamy tego powody. Jeżeli na rynku coś nie ebnie to swoją kasę odzyskasz. Też mnie serce boli ile z tej kasy wtopionej w forka bym na hossach krypto pomnożył. Cierpliwości i powodzenia.
Re: Nie warto Autor: ~inwestor-od-4-lat [37.248.169.*]
Jak mam to powtórzyć to powtarzam. Moim zdaniem nie warto. Poza tym, że jesteśmy w zapyziałym indeksie na NC który jest w zapaści to nie ma to perspektywa rozwoju jak dla mnie licha. Pamiętam kilka lat temu jak się ludzie o akcje zabijali po 9 i 10 złoty. A dzisiaj papier warty 1/4 po uwzględnieniu inflacji. Inwestycja marzeń. Nie warto i tyle jak dla mnie.
Każdy ma prawo wyrazić zdanie. Ludzie mają prawo pisać tylko dobrze o spółce? Dopiero co mówiliście, że co to nie będzie z misiami. Okazuje się, że to kolejna zbyszkowa klapa. O remakach też cisza, ale o tym też mówić nie wolno nie?
Oczywiście każdy ma prawo, dlatego my też na ciągłe marudzenie narzekamy bo ile już można tego czytać, wszyscy mamy takie same prawa. Poza tym jak ktoś wyrazi swoją opinię i powie coś pozytywnego to zaraz się pojawiasz i negujesz jego wypowiedź a kto inny nie może negować marudzenie ? Coś nie ma spójności ta logika o wolności słowa według lalka
Jeżeli ktoś próbuje manipulować to ja to prostuję. Ktoś powiedział, że pozyskanie DK to sukces i nie zaprzeczyłem. Potrafię realnie ocenić sytuację, ale jeśli ktoś bezczelnie kłamie i bezmyślnie nagania na akcje to nie zamierzam milczeć