1. Musieli postawić serwer w pokoju Julki, bo nikt nie chciał brac ich shovelware.
2. Moga teraz wyprowadzać pieniadze inwestorów ze spółek w latwiekszy sposób.
3. SKORO DYSTRYBUTORE GIER JEST SIMFABROC, TO NIE MA MOWY O ŻADNYCH "KLAUZULACH POUFNOSCI". NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ, KIEDY SF PODA KONKRETNE LICZBY PRZY KONKRETNYCH TYTUŁACH. POWTARZAM, "KLAUZULA POUFNOŚCI" W TYM WYPADKU NIE MA ZASTOSOWANIA. SUUUPER!
Podobno byłeś na zakupach w nowo powstałym sklepie simfabrica. I jak wrażenia opowiadaj podobało ci się. Opowiadaj Pietrek jedno kłamstwo w te czy w tamto to i tak już nie robi ci różnicy
Brawo dla simfabrica, że dalej próbuje się rozwijać, przeznaczając środki pochodzące z bieżących wpływów na promocję Sklepu i pozyskiwanie graczy
Nawet sam Pietrek chyli kark i jest pod wrażeniem sukcesów spółki
"Brawo dla simfabrica, ze dalej proboje sie rozwijać, przeznaczajac srodki..."
Napisał naganiacz, którt wielokrotnie podkreslal, ze jest tu dla mnie i SimFabric go nie obchodzi. Widze tez, ze najpierw wrzucasz komentarz w program, ktory sprawdza ci bledy ortograficzne.
Bo widzisz Pietrek nie każdy jest płaczkiem tak jak ty. Są ludzie którzy sobie radzą.
Tak jestem tu dla ciebie. A co za robisz mi gratulować sukcesów spółce simfabric?
A ten znów nie na temat... Jak ty sie czlowieku komunikujesz w zyciu codziennym? Od tygodni też odpisujesz dosłownie minutę po każdym moim komentarzu. Ustawili ci piesku powiadomienia?