Najbardziej zaszkodziło ABB. Wielu graczom otworzyły się oczy, zobaczyli brutalne wyciąganie pieniędzy przez właścicieli spółki. Skoro są tak świetne perspektywy to po co sprzedają akcje ? To nie ma żadnej logiki. Jedyne co może jeszcze podratować kurs, to dobre wyniki za 3kwartały. Gdy natomiast okażą się słabe, cena akcji trwale spadnie poniżej 60 zł, w granice 50-55 zł.
Ależ Cię nie lubią za pisanie bolesnej prawdy. Niestety scenariusz opisany przez Ciebie może okazać się prawdziwy. Żabę należy zawsze gotować powoli, aby Ci co zawiśli w maju na hakach zeszli z 30% stratą i jak się ich wyzbiera to znów ładne kółeczko w boczniaku. No ale niektórzy dalej wierzą w 100 do końca roku.
Zuzizaj dlaczego zmieniłeś nicka, bo jeszcze przed chwilą przed innym pisałeś?
Odpowiem Ci więc jak i innym z twojej stajni, bo niedźwiadek już tak pisze od ceny nawet sprzed "nie przejdzie 22 ,70", więc logiczne chyba, że gdyby miał wogóle akcje lub zarabiał na giełdzie, to by nie siedział na forum i różnymi tekstami próbował wywołać strach, zniechęcenie do spółki. I nie tylko tej, ale tech innych spółek, na których wątkach pisze w ten sam deseń, pod tym lub innymi nickami, zresztą podobnie jak ty kółka wzajemnej adoracji.
Mam nadzieję że pomogłem...
Przekonałeś mnie że masz strach w oczach i robisz słabą minę do jeszcze gorszej gry. Kupuj pod korek, skoro już we wrześniu miało być 100, a do końca roku 200. Musicie z Kolegami zmienić taktykę naganiania, bo ta dotychczasowa już niestety nie działa.
Dnia 2024-10-20 o godz. 12:11 ~ZuziZaj napisał(a): > Przekonałeś mnie że masz strach w oczach i robisz słabą minę do jeszcze gorszej gry. Kupuj pod korek, skoro już we wrześniu miało być 100, a do końca roku 200. Musicie z Kolegami zmienić taktykę naganiania, bo ta dotychczasowa już niestety nie działa.
Zuzizaj tylko tym wpisem potwierdziłeś ze jesteś tu stałym bywalcem
Teraz wiem nawet jakie ni.ck.i miałeś wczesniej
Xdddd
Widać jak co tydzień na czuwaniu weekendowym spędzasz czas
Dnia 2024-10-19 o godz. 20:14 ~ZuziZaj napisał(a): > Po prostu nie uśredniasz i za późno wszedłeś pod bajki klubu 200 opowiadane w maju. Ale debiut Ropuchy też swoje zrobił