Ponad 58 mln ton towarów przeładowano w ciągu 9 miesięcy br. w Porcie Gdańsk. Wzrost dotyczy przede wszystkim paliw płynnych, głównie ropy naftowej i produktów ropopochodnych. W tej sytuacji konieczna staje się rozbudowa Naftoportu.
Dnia 2024-10-18 o godz. 18:47 ~Julia napisał(a): > Ponad 58 mln ton towarów przeładowano w ciągu 9 miesięcy br. w Porcie Gdańsk. Wzrost dotyczy przede wszystkim paliw płynnych, głównie ropy naftowej i produktów ropopochodnych. W tej sytuacji konieczna staje się rozbudowa Naftoportu.
taki stan rzeczy nie może po prostu dalej istnieć - kto jest za?
ps - agenda to:..... proszę podawać propozycje
ps - moja propozycja co do zmiany zarządu i prezesa - pan gamoń
Dnia 2024-10-18 o godz. 19:08 ~nikt napisał(a): > Dnia 2024-10-18 o godz. 18:47 ~Julia napisał(a): > > Ponad 58 mln ton towarów przeładowano w ciągu 9 miesięcy br. w Porcie Gdańsk. Wzrost dotyczy przede wszystkim paliw płynnych, głównie ropy naftowej i produktów ropopochodnych. W tej sytuacji konieczna staje się rozbudowa Naftoportu. > > taki stan rzeczy nie może po prostu dalej istnieć - kto jest za? > > ps - agenda to:..... proszę podawać propozycje > > ps - moja propozycja co do zmiany zarządu i prezesa - pan gamoń
co tak cicho siedzicie? - otrzymaliście wpłatę na konto? - bo ja nie
ps- a fordzik to żyje? bo adalbert niedawno się odzywał chyba że go uciszyli ci z pamu bo coś cicho