• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Banki
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane
PROMOCJA
  • Konto idealne do podróżowania. UniCredit zwalnia z opłat za bankomaty

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Banki powrót do głównego postu
  • Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Robert [79.191.199.*] 2009-07-05 15:33
    Witam,

niedawno moja sytuacja materialna się pogorszyła i znalazłem ofertę firmy Janvest SA. czy komuś z użytkowników forum jest ona znana bądź posiada jakie kolwiek informacje na temat tej firmy ??

z góry dziękuję za pomoc.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 27 6
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Kitek [76.191.100.*] 2009-07-05 22:35
    Nie no stary - unikaj takich firm. Powaznie jesli masz mozliwosc lepiej isc do banku, bs lub skok. NIgdy takie firmy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 7
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Robert [79.191.181.*] 2009-07-06 12:10
    Dnia 2009-07-05 o godz. 22:35 ~Kitek napisał(a):
    > Nie no stary - unikaj takich firm. Powaznie jesli masz
    > mozliwosc lepiej isc do banku, bs lub skok. NIgdy takie
    > firmy.
    Proszę o opinie osób które miały już styczność z tego typu instytucjami.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Miko [83.29.191.*] 2009-09-18 15:42
    Popieram, piszą o pomocy, a zabezpieczają sie bardziej niż bank, chcą mieć wszystko czyste i łatwozbywalne, lepie iść do banku, bo i tak odmówią. Nie polecam
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 5
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Adam [5.173.17.*] 2020-01-08 10:16
    Polecam!

Procedura dużo sprawniejsza niż w banku.
    Wszystko jasne i przejrzyste.

Oferta mogła by być tańsza - ale czas uzyskania środków - 14 dni

Dla osób które chcą pożyczyć pieniądze, zainwestować i oddać w umówionym terminie.
    Nie ma żadnego ryzyka - 20 dni możliwość spóźnienia się z ratą :)
    Nie ma tego w żadnym banku
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Aaa [5.172.237.*] 2015-12-27 15:25
    Tak
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Mario [89.64.61.*] 2017-06-25 17:02
    Witam można prosić o kontakt  osoby poszkodowane przez firmę Janvest. 
    podaje poniżej kontakt do mnie
    email : outis1313@wp.pl
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~fegqeg [87.205.221.*] 2014-02-13 20:15
    ghqqgeqerhrqwsfqfwfwq
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~joejoe [82.210.158.*] 2009-07-20 18:01
    Robert czy moze udalo Ci sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie? Sam jestem zainteresowany ich uslugami ale podobnie jak ty nie moge znalezc opinii na ich temat. Bylbym wdzieczny za jakiekolwiek info.. Przede wszystkim czy dana firma jest uczciwa i nie probuje kombinowac po podpisaniu umowy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.135.*] 2017-10-02 14:08
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Robert [95.48.150.*] 2011-04-13 14:22
    Witaj,
    janvest to instytucja finansowa, kieruje się ścisłymi procedurami, wszystko jest zapisane w umowie, dajesz zabezpieczenie o podwójnej wysokości i dostajesz pożyczkę, kiedy spłacisz , zwalniaja zabezpieczenia. Kiedy nie spłacasz windykują i odzyskuja pieniadze , najcześciej z zabezpieczenia. W razie czego mozna sie dogadać, zawsze są chętni aby uniknąć windykacji, no nikt tego nie lubi, w sumie podobnie jak w banku.Radzę dobrze przeczytać umowę, są tam różne kary umowne, lepiej o nich wiedzieć zawczasu. wszystko idzie sprawnie i szybko :) pozdrawiam

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 1
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~~Robert [193.0.242.*] 2011-04-13 17:31
    jak widać też mogę nazywać się robert ;] tylko ip inne ;] naganiacz :D
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 5
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Klient [95.48.150.*] 2012-05-08 14:04
    Firma działa zgodnie z prawem a umowa szczegółowo opisuje twoje prawa.Nie ma oszustwa tylko twarde reguły, jak nie płacisz to prowadzą windykację, o tyle lepiej niz bank,że sam możesz sprzedać co zastawiłeś, biorą swoje a reszta dla Ciebie, samemu oceń, moim zdanie to i tak lepiej niż brać nie wiadomo od kogo bo to przynajmniej konkretna firma i wszystko jest jawne.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Lukasz [178.235.89.*] 2012-06-27 16:49
    Zgadzam się, współpracuję z tą firmą. Mają jasno określone zasady. Nie są oszustami, mają jedną z lepszych ofert na rynku.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 11 1
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [213.231.198.*] 2012-08-08 19:42
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 9
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.14.101.*] 2012-08-09 20:58
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~realista [83.26.149.*] 2012-08-29 16:52
    To że, jest drożej niż w banku to przecież wiedziałeś i się zgodziłeś. Jak pożyczałeś pieniądze to nie krzyczałeś „lichwa”.

Gdybyś wywiązał się z umowy i spłacił pożyczkę to nie stracił byś „apartamentu”. Myślisz, że banki nie sprzedają nieruchomości niesolidnych dłużników? Pretensje możesz mieć do siebie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 1
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~realista [83.26.149.*] 2012-08-29 16:53
    To że, jest drożej niż w banku to przecież wiedziałeś i się zgodziłeś. Jak pożyczałeś pieniądze to nie krzyczałeś 'lichwa'.

Gdybyś wywiązał się z umowy i spłacił pożyczkę to nie stracił byś 'apartamentu'. Myślisz, że banki nie sprzedają nieruchomości niesolidnych dłużników? Pretensje możesz mieć do siebie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 1
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Piotr [95.48.150.*] 2012-10-01 16:25
    Firma ma bardzo konkurencyjne warunki, wszystko jest zapisane w umowie i rzeczywiście nic ponadto nie naliczają ani nie robią, także jeśli ktos jest rzetelny to nie widzę problemu, a jak ktos nie odda im pieniędzy to windykują z zabezpieczenia, o tyle fajnie ,że samemu możesz sprzedać , biorą co swoje a reszta wraca do Ciebie, łatwo i prosto , ale też i twardo, nikt Ci niczego nie da za darmo ani niczego nie odpuści, ale można negocjować, bo tak na prawdę boją się tej windykacji jak ognia, mimo,że sporo za nią kasują
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~pożyczkobiorca [89.228.77.*] 2013-05-13 08:34
    Zgadzam się z opinią powyżej, Janvest to solidna i rzetelna firma. Na rynku firm pozabankowych są najtańsi, mają bardzo konkurencyjne warunki. Taniej znajdziecie tylko w bankach. Są rzetelni i konkretni - wszystkie informacje jasno i wyraźnie zapisane w umowie. Jeśli ktoś nie spłaca to chyba logiczne, że będą windykować, w końcu jak się pożycza pieniądze, to trzeba być świadomym, że trzeba je oddać. Nikt nam ich nie da za darmo. Z nimi zawsze można negocjować przedłużenie umowy, są elastyczni i potrafią pójść na rękę. A poza tym traktują klienta profesjonalnie - miła i rzeczowa obsługa ;) Ja jestem w pełni zadowolona i polecam.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 8 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: hermedyn [89.228.77.*] 2013-06-24 11:37
    Ja też brałem kiedyś kredyt w tej firmie i powiem szczerze, że jest to jedna z bardziej solidnych instytucji parabankowych, z którymi osobiście się spotkałem. Janvest jest specyficzną firmą, ma bardzo jasno i konkretnie określone zasady współpracy. Są to twarde warunki, ale na korzyść klienta wpływa fakt, że dostaje umowę odpowiednio wcześniej i może się z nią zapoznać. Wszystko jest tam czarno na białym wypisane - warunki współpracy, kary umowne, wszystko wyjaśnione. Jeśli jest się porządnym pożyczkobiorcą to nie ma z nimi problemów. Raz tylko negocjowałem przedłużenie terminu spłaty, a że wszystko spłacałem w czasie to poszli mi na rękę. Biorą pod zastaw nieruchomość, trochę papierków do wypełnienia jest, ale nie sprawdzają w BIK, nie potrzebują zaświadczeń z ZUS. Ogólnie rzecz biorąc polecam, ale proszę nie myśleć, że jak ktoś nie spłaca to przestaną się taką osobą interesować. tutaj, jak w banku - jak nie płacisz to windykują i tyle. Jak pisałem, twarde, ale uczciwe warunki.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~uhh [193.0.242.*] 2014-06-11 22:52
    to zmień jeszcze ip ;]
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 4
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~janvestik [178.235.188.*] 2019-03-11 11:26
    ciekawe że te same adresy macie w tych komentarzach dziwne czyzby to sam janvest pisal?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 6
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Aaa [37.248.255.*] 2015-12-16 09:07
    I co
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~gosia79 [82.160.50.*] 2016-07-26 12:01
    Nie rozumiem zupełnie, dlaczego ludzie piszą, że firma nieuczciwa. Mam zupełnie inne odczucia. Właśnie JanVest, jako jedyna tego typu firma pożyczkowa, wydaje mi się uczciwa i rzetelna. Te teksty oburzonych klientów to zapewne od osób, które chciały kredyt, ale nie chciały go spłacać. Z JanVestem można się bardzo fajnie dogadać. Koszta też są niewielkie, no proszę. Kilkanaście procent jest w każdym banku - tutaj podobnie. Jeśli ktoś się waha - szczerze polecam. A najlepiej zajrzeć na ich stronę albo zadzwonić i się umówić z przedstawicielem na rozmowę i przekonać się samemu jak to wszystko wygląda.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 0
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.165.*] 2017-06-21 23:35
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.142.181.*] 2018-01-19 13:35
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Życzliwy [37.30.44.*] 2022-12-06 23:13
    Ile moderator dostał w łapę że usuwa wiadomości ludzi poszkodowanych kpina jakich mało żeby was moredoratorzy i wasze rodziny ta firma tak wyruchał ludzie tracą dobytek życia i odbierają sobie życie wstydźcie się
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Joanna [95.48.150.*] 2013-12-27 09:39
    Dnia 2009-07-05 o godz. 15:33 ~Robert napisał(a):
    > Witam,

niedawno moja sytuacja materialna się pogorszyła i
    > znalazłem ofertę firmy Janvest SA. czy komuś z użytkowników
    > forum jest ona znana bądź posiada jakie kolwiek informacje
    > na temat tej firmy ??

z góry dziękuję za pomoc.

Jestem właśnie na etapie rozmów z nimi. Znam wstępnie warunki i czekam na spotkanie po Nowym Roku. Wydają się uczciwą, dobrą firmą.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~sprdlj [79.184.72.*] 2013-12-27 14:02
    Jasne, deklu, wcześniej byłeś zadowolonym klientem, a teraz jesteś po wstępnych rozmowach.

Myślisz, szmato, że nie widać, iż te pochwały pisane są z tych samych IP?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 9
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Joanna [95.48.150.*] 2014-01-24 10:10
    Tę firmę poleciła mi koleżanka z pracy, więc Pan sprdlj może odnosić sobie swoje mylne wrażenie. Ja jestem zadowolona, podpisałam umowę szybko bez kręcenia i żadnych dodatkowych opłat.
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Ewa [46.76.96.*] 2014-02-13 19:37
    Z adresu IP 95.48.150 pisze Piotr oraz Joanna. Czyli ściema z firmą Janvest, skoro właściciele lub pracownicy sami sobie opinie wystawiają. Piotr zadowolony z pożyczki, w kolejnym poście z tego samego adresu IP ale już Joanna a nie Piotr - jest w trakcie załatwiania pożyczki a w kolejnym poście jest już zadowolona z niej. Ściema i tyle !!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 9
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Ewa [37.7.82.*] 2014-02-14 15:02
    Postanowiłam zorientować się, ile kosztuje pożyczka pod nieruchomość w Janvest.
    Jest złodziejsko droga !!!!
    Otrzymałam kalkulację na 30 tys zł. ,
    pożyczka na pół roku.
    oprocentowanie wynosi 1,35% (nie można negocjować bo za niska kwota pożyczki)
    kapitał 1,5%.
    Po 6 m-cach spłat rat w kwocie po 1 181zł, pozostaje mi do spłaty 30 000zł.
    Na pytanie gdzie jest ten zmniejszony kapitał (1,5% w skali m-ca !!) odpowiedź brzmiała - prowizja od kwoty 30 000zł wynosi 4 540zł !!!!! Czyli pożyczasz na pół roku 30 000zł, spłacasz 6 rat po 1 181zł, i po pół roku oddajesz 30 000zł. Szok !!!
    Co za parabank z prawdziwego zdarzenia !

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Sandra C. [188.146.114.*] 2014-05-28 15:20
    Zdecydowałam się pożyczyć pieniądze pod zastaw domu w Janvest bo wydają się wiarygodni w porównaniu z innymi prywatnymi firmami pożyczkowymi. Z tego co wiem działają 12 lat, są spółką akcyjną, prezesem jest amerykanin mieszkający w Polsce. Od początku profesjonalnie zostałam potraktowana i nie żałuję, że od nich pożyczyłam.
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Karol [37.31.193.*] 2014-06-30 13:50
    Nie dajmy się zwariować i tak sa drodzy. Co z tego że wszystko zgodnie z prawem. Jak nie płacisz i tak cie zwidykują.
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~gość [91.232.91.*] 2015-04-21 16:51
    Czy warto wziąć u nich pożyczkę, no radzę oglądnąć "INTERWENCJĘ" na TVN 21.04.15. Dali starszej Pani pożyczkę pod zastaw dwóch domów, wpisując siebie już jako właścicieli w dokumentach! Po czym przyszli z komornikiem i zabrali oba domy, przy pożyczce kilkudziesięcio krotnie niższej niż wartość obu domów!
    Jeśli ktoś pisze że warto wziąć u nich kredyt bo "Są uczciwi", to chyba jest ich pracownikiem, albo żarty sobie stroi.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 9
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.191.174.*] 2015-05-09 00:39
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.140.*] 2017-08-21 13:18
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.72.240.*] 2018-07-24 21:54
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Ela [195.191.163.*] 2019-03-13 21:23
    Witam czy mogę poprosić jakiś kontak tez chce sprawę im założyć
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Natalia [5.184.42.*] 2019-04-23 14:01
    Boże ja tez szukam chcą mnie eksmitować proszę o kontakt
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Ula [188.146.103.*] 2020-07-30 18:43
    Proszę eo kontakt sprawa w sądzie
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Paulina [94.254.236.*] 2022-06-07 08:26
    Też jestem oszukana kontakt do mnie kotek1939@wp.pl
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Ania [37.47.28.*] 2019-06-28 08:42
    Sprawa zbiorowa jest w toruniu w prokuraturze prosze tam do dzwonic i pytac
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.54.*] 2019-10-10 17:14
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Xxxx [37.30.44.*] 2022-06-09 23:09
    Sprawa w sądzie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.42.*] 2019-04-23 14:00
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Natalka [89.22.32.*] 2019-04-23 17:53
    Prosz wo kontak pilnie tez złożyłam sprawę chcą mnie eksmitować już na dniach
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Natalka [188.146.103.*] 2020-07-30 18:42
    Ja też walczę w sądzie więc się spotkamy w Toruniu oszuści
  • Re: Janvest SA. Bardzo proszę o opinie dot. tej firmy !!! Autor: ~Klaudia [37.47.10.*] 2020-08-24 00:17
    Tak już listopad spotkamy się może niech ten cały pan szm ... I kop.... Spojrzy w oczy i naszym dzieciom
1 2 3
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |