Myślę, że należy zadać sobie pytanie, czy Michał Lach sprzedawałby po 15 wiedząc, że mają już gotową technologię i czy kupowałby po 3.5 wiedząc, że jej jeszcze nie mają i nie wiadomo czy będą mieli. Moim zdaniem odpowiedź na oba pytania brzmi nie. Spółka i branża wysokiego ryzyka, to prawda, ale trzeba pamiętać, że kiedy zaczynał się trend wzrostowy w czerwcu biorąc pod uwagę wszystkie ówczesne okoliczności ryzyko było umiarkowane i niemało zwykłych inwestorów ładowało do wora duże ilości, więc wczorajsze wyjście ze 100000 mogło być zrobione przez kogoś, kto po prostu zdecydował się skasować 150-200% zysku z sobie znanych powodów nie czekając już dłużej na lepszy na to moment. Jak widać spowodował tym tylko ograniczony spadek kursu.
Ograniczony bo kurs trzyma się przedziału 3.8-4. Jedna sesja i po zrzucie 100k wraca jak bumerang. Spadek o kilkanaście groszy przy kursie w okolicach 4 zł jest głęboki? Ja też mam sporo po 1 zł i co z tego? W sumie robisz tu za klauna, ale dobrze, elementy humorystyczne na forum też są potrzebne. Nawijaj dalej.