Bardzo dobre wieści, wyczekiwane info. Teraz czas na podpisywanie umów, złożenie wniosku do FDA, komercjalizację. Strategia jest realizowana. Pozdrowienia dla cierpliwych, starej gwardii.
Wszystko stopniowo, przecież pewnych rzeczy nie przeskoczymy (oczekiwanie na cert vcast, teraz pewnie oczekiwanie na FDA). Patrząc jednak na skalę korekty, jaka miała tu miejsce powrót do ceny za jaką Biofund obejmował akcje to kwestia wg mnie bliższej niż dalszej przyszłości. 130 mln zł przychodów z samego vcast do 2028 r., to kolejne konkrety przy okazji dzisiejszego espi. Dodatkowo ciekawa jest również wypowiedź analityka Ipopemy, że rejestracja VCAST jest jednym z dwóch istotnych wydarzeń, które w krótkimterminie mogą wpływać na kurs, DRUGIM jest podpisanie umowy z dużym klientem na Pocket ECG, gdzie spółka sygnalizowała o toczących się rozmowach.
Mądrze piszesz, cierpliwość popłaca, szczególnie w Biotech. Ja wyszedłem ok 25 i kupiłem Inne biotech. Też czekam cierpliwe ale to tak wnerwia, że szkoda chyba zdrowia... powodzenia z kursem. Należy Wam się wzrost za te lata kiszonki i niemego Zarządu