"W związku z wykryciem błędów krytycznych w wersji demonstracyjnej gry Dark Moon podjęliśmy decyzję o przesunięciu premiery grywalnej wersji Dark Moon na pierwsze półrocze 2025.
Czas ten poświęcimy na usuwanie błędów uniemożliwiających rozgrywkę." - discord
Jeśli to prawda, że o tak ważnej kwestii poinformowali tylko wybranych akcjonariuszy na discordzie i tylko część akcjonariatu miała wiedzę umożliwiającą im podjęcie świadomej decyzji co zrobić w tej chwili z akcjami …to bardzo źle. Czy ktoś jeszcze może potwierdzić że taka informacja została wysłana wybranym?
nie mam akcji nie chce mi sie wczytywac ale poszukajcie info o tym wydzieleniu i podziale akcji byc moze to niekorzystne dla was i dlatego ktos wywalil akcje
Masz słuszną rację że sprzedałeś.
Nie planowałem w tym miesiącu już dokup akcji Juju ale grzechem by było nie skorzystać z promocji.Żabka sprzedana i zleconka już wystawione tutaj.Masz coś jeszcze akcji to dawaj śmiało na S.Czekam na K.
"to prawda, premiera wersji demonstracyjnej musiała zostać przełożona. W ostatniej chwili wykryliśmy dwa błędy krytyczne uniemożliwiające rozgrywkę. Wierzymy ze najbliższe pół roku pozwoli nam wyeliminować te błędy i pozwolić cieszyć się graczom z 20-minutowej rozgrywki.
Ponadto zamierzamy wykorzystać ten czas również na pozyskanie dodatkowego finansowania niezbędnego do pracy nad tym tytułem. "
To już nie na DSC tylko na portalu.Buchacha.A wiesz że jak się powołuje na jakieś źródło to podaje się linka.Nie ma linka nie ma newsa.Pozdrawiam,miłego wekendu
Daj linka albo przestań wymyślać bzdury :/
Nie ma nawet takiego wywiadu. Jutro napiszesz, że jest ogłoszenie na tablicy ogłoszeń przy wiejskiej remizie, że premiera DM przełożona? Czy co innego jutro wymyślisz?
Ja teras czekam na kontynuację kultowej serii Kursk II i Covid II. To poprawi znacznie wizerunek firmy po dramatycznym Realpilitic3. Przesunięcie DM takiego samego źguta wruzy upadek firmy . Jest gwuść dla firmy chyba że wznowiom kutowom serię jak wyżej pisałem.
Piszesz mój klonie sarkastycznie ale w poniedziałek może być bardzo ciekawa sesja.Nie zakladam za dużej sprzedaży w EA ale ten rok będzie wyjatkowo jak na Jujubee dobry w raportach.A co dalej to zobaczymy po premierze EA.
Bendzie bardzo ciekawa jak zjedzie Wasza pjerła na 1,60 !!! Gry gnioty i tyle. Od wielu lat to jusz wiadomo a ty dalej jak ponczek w maśle o tym jaka to okazja na posiadanie papieru toaletowego.
Zobacz ile gier wydali na stronie. Gniot był jeden czyli Kursk, nie wiem co chcesz od Covida, spoko gierka. Na telefonie dalej mi wyskakuje ten ich symulator lotu i ma tam świetne oceny i sprzedaż, na konsolach też ich gierki mają dobre oceny i pojawiają się w rankingach. Patrzysz przez pryzmat jednej porażki a jakoś są tyle lat i działają. Gierki robią niezłe, nie wybitne bo małe budżety, ale tragedii nie ma tylko brakuje przebicia. Ten Realpolitiks 3 widać dużo lepszy niż dwójka więc zobaczymy co będzie. Może spółka idzie ku lepszemu. Dark Moon ma duży potencjał i dlatego w ogóle tu jesteśmy i może społkę mocno wybić na dużo wyższe poziomy narzekasz na wszystko bo pewnie tu wtopiłeś cóż, dla mnie spółka spoko bo wchodziłem jak było nieco ponad 1 za walor każdy ma swoją perspektywę.
Co Rp3 to wcześniej było RP2 i na DSC RP i stronie Juju było wiele zapytań kiedy na mobile i konsole.A Juju zamiast rozwijać gniota RP2 poszło krok do przodu i wyda RP3.RP3 jest bardzo oczekiwany na te nośniki.Co do DSC DM to mnie tam zablokowali za pisanie o stratach akcjonariuszy na akcjach.Mógłbym założyć drugie konto i wejść tam z innego IP ale nie odczuwam takiej potrzeby.Zanim mnie zawiesili wprowadziłem tam kilku znajomych i mam na bieżąco podgląd.
A ja piszę zalogowany w Zimbabwe i nigdy was fto nie wciongnołem. Jest padak ale może za 10 lat znuf wyazczeli nasza pjerla. Teras tszeba zbierać wszystko jak leci poniżej 1 pln.