• Coś jest jednak grane... Autor: parametryzacja [37.109.151.*]
    Tydzień temu olbrzymi atak spekulacyjny w dół, z Ipopemą w tle,
    dzisiaj atak ale w górę,
    Widać EWIDENTNIE, że szukają - strategicznego inwestora (USA?)
    Co będzie dalej zobaczymy.
    W każdym razie dopóki NAtionale Nederlanden jest w akcjonariacie
    ( a kupowali po ok 65 zł) dopóty nie warto dać się wylesczcyć
    nawet przy dużych atakach spekulacyjnych ( takich jak w zeszłym tygodniu).
  • Re: Coś jest jednak grane... Autor: ~Ziom [83.9.69.*]
    Panie PARAMETRYZACJA.. ty tutaj, po tej stronie bramki? Przez kilka dobrych miesiecy mozna bylo czytac o kciuku, a teraz w drugą stronę? Ehh.. kazdy robi to tutaj na forum bezinteresownie, jak niejaki CycuMitoman pod dyktando być może Ipopemy. Stracił się w zaskakujących okolicznościach, na dzien przed ich bełkotem. A pisał takie rzeczy, jakby był w środku spółki i to tak bezinteresownie przez ostatnie 3.lata. To, że jest tu grane na dużą skalę prawie każdy wie, tylko nie każdy ma taki brak etyki, żeby pisać paszkwile na temat ML System. Kupuje i czeka na dobry rozwój sytuacji. Mam nadzieję, że grubasy ogołociły już wszystkich z akcji, wszystkich, którzy wymiękli niestety dzieki robocie również o Twojej panie PARAMETRYZACJA.
  • Coś jest jednak grane... Autor: parametryzacja [37.109.148.*]
    1. ICH "PARAMETRYZACJA" - STOJĘ PO STRONIE PRAWDY !
    2. MÓWIENIE PRAWDY NIE JEST MOCNĄ STRONĄ ZARZĄDU ML SYSTEM S.A. ( A ZWŁASZCZA PREZESA NAZYWANEGO PRZEŚMIEWCZO "KCIUKIEM" )
    3. WĄTPIĘ ABY KTOŚ POZBYŁ SIĘ AKCJI ZE WZGLĘDU NA MOJE PRZEŚMIEWCZE WPISY, POZBYWAŁ SIĘ RACZEJ ZE WZGLĘDU NA BEZNADZIEJNE WYNIKI FINANSOWE SPÓŁKI ORAZ RÓŻNE ATAKI SPEKULACYJNE TZW. "GRUBASÓW"
    4. POLITYKA INFORMACYJNA ML SYSTEM S.A. RÓWNIEŻ JEST BEZNADZIEJNA, WYSTARCZY POCZYTAĆ SOBIE WPISY NA ICH PROFILU NA FACEBOOKU.
    5. EFEKTY WYGŁUPU PT. COVID DETECTOR TO 600 000 PLN KARY OD KNF - CYCOŃ POWINIEN ZAPŁACIĆ TO Z WŁASNEJ KIESZENI, BO TO PRZEZ JEGO KABOTYŃSKIE BŁAZNOWANIE, A NIE PRZEZ MOJE WPISY LUDZIE POTRACILI CAŁKIEM REALNE PIENIĄDZE.
    6. GO -WORK TO NASTĘPNE ŹRÓDŁO INFORMACJI O SPÓŁCE, NIEZBYT POCHLEBNYCH;
    7. GOOD BYE, AND GOOD LUCK ( NIECH MOC "KCIUKA" BĘDZIE Z WAMI AKCJONARIUSZAMI)
  • Re: Coś jest jednak grane... Autor: ~Ziom [83.9.69.*]
    Z wieloma rzeczami mogę się zgodzić i się zgadzam. Prezes wyciągnął zapewne wnioski i już blaznowac nie będzie ;) Tymczasem pozdrawiam. Walka trwa na kazdej linii... nie tylko produkcyjnej.
[x]
MLSYSTEM -0,99% 16,00 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.