Witam,
Czy w poniedzialek oplaca mi sie zglosic o skup akcji wlasnych przez pwrmedie??
Jak myslicie starczy jeszcze na te 2K moich akcji??
Czy juz niewarto nawet probowac??
Zapisy będą przyjmowane do końca bez względu na ilość osób i akcji.
Problem polega na tym, że jeżeli chętnych na skup będzie więcej (czyli akcji grubo powyżej 300000 tys.szt.) to bedzie zrobiona redukcja. Czyli jeżeli będziesz miał.np. 1000 akcji a redukcja będzie na 95 % to sprzedaż tylko 50 szt. papieru....
Pozdrawiam wszystkich spekulantów i..."pocieszycieli".
PWM wieczoru !!!
3900000 podlega więc sami sobie policzcie... ale wydaje się że zarząd nie sypnie swoimi... choć tu by było tak do wspólnego wora nasze klocuszki a później koleżeński podział.... ale to im się też nie opłaca... policzymy poczekamy zobaczymy... veni uwidi wiecie!!!!
ja liczę na 30% z mojej puli... zgłoszę się ostatniego dnia... zrobiłem rezerwację u pięknych pań.... ale jedna to za certyfikat chce zgolić ode mnie parę groni :)
A ja na skup oddaję tylko 5 % swoich akcji to jest 2000
Liczę na kolejny skup i prawdopodobne jest, że już niebawem.
Dofinansowanie jak widać jest już faktem, a było tylko gadanie, zatem trzeba trzymać zwieracze i postawić na czarnego konia PWRMEDIA :-)
Nie można skupować po 5,70 by oddać je jako motywację o wartości kilkudziesięciu groszy za szt. Będzie NWZ a na nim zapadną dalsze decyzje. Tylko wysoki kurs będzie motywował obdarowanych. Zatem spokojnie. Będzie wysoko.
TUTAJ BĘDZIE O WIELE WYŻEJ NIŻ 5,7 PLN!!!!!!!!!!!!!
A DRĄGOWSKI TO BĘDZIE PIKUŚ!!!!!!!!!!!!!
BĘDZIE WYSOKA JAZDA < ZOBACZYCIE!!!!
POWYŻEJ 10 PLN< ALBO JESZCZE WYŻEJ!!!!!!!!!