Klamiesz :) ja Ci tylko pisalem, ze masz absolutny brak wiedzy na temat branzy. Z jestes zasadniczo mniej rozwiniety niz srednia i duzo innych inwektyw zwiazanych z twoja tworczoscia internetwa ale ani slowa o peronach. Wez leki.
Się nie kompromituj. Proszę. Kierunek jest tylko jeden. Zrobili coś czego nikt nie kupił, nikt nie wieży ze zrobią coś lepszego. Ja kłamie? To tylko fakty którym zaraz zaprzeczysz zmieniając temat.
Ale lajkow. Aż 25 musiałeś się napracować. Gołym okiem widać 50 akcji podbija kurs a potem kilka kilo w dół. Czekam po 0.10 tu kupię w tym roku. Ale w sumie po co to brać?
Jakoś te twoje lajki i rawfury nijak nie przekładają się na kurs. A wciskales mi trupa po 2.00, a co ci pisalem wtedy? Że może kupię po 0.10. To trup. Jakieś lipne info inne niż te ostatnio może podbije kurs. Ale studio już praktycznie nie ma kasy a gra która zrobili nawet się nie zwróciła
Zebym dobrze zrozumial, twoim zdaniem „lajki” na bankierze powinny miec wplyw na kurs spolki? :) to jest dla ciebie skladnik cenotworczy?
2: to znowu klamiesz. Ich pierwsza gra zwrocila sie w dniu premiery.
Powiedz mi jak ci idzie to kupowanie po 0.1? Minal juz rok od twoich pierwszych wrozb.