Poza przerzucaniem akcji z wora do wora, i straszeniem , a kto mądry to podbiera promocje. Czytać raporty i nie dać się wyleszczyc, na razie zabawa w psychologię rynku
Nie rozumiem takich niby altruistów jak ty. Na giełdzie chodzi o to żeby tanio kupić i drogo sprzedać bez żadnych sentymentów. A Ty sobie ogłaszasz że jest tanio żeby wszyscy kupowali. To przeczy giełdowej logice. Jaki jest twój cel ? Jedyne co mi przychodzi do głowy to to że wierzysz że forum ma jakikolwiek wpływ na kurs i chcesz aby ludzie kupowali i podnieśli ci kurs żebyś mogła albo mogl sprzedać akcje w cenie wyższej niż masz kupione. O co ci chodzi ? Przecież tu jest czysta spekulacja. Cały ff przemielony i nikt tego nie kupił więc jak ?
roznica jest taka ze my mamy akcje i siedzimy tu bo mamy podstawy do zarobku a altruistą to ty tu najwidoczniej jestes ze ostrzegasz ludzi za darmo bezinteresownie zeby nie kupowali xD nice try leszczuczu
O to chodzi że ja nikogo do niczego nie przekonuje. Nie wierzę że forum ma jakikolwiek wpływ. Ja też mam akcje ale poprostu zastanawiam się nad sensem takich wpisów. I potrafię podjeść z dystansem do spółki której mam akcje na dodatek czysto spekulacyjnie. Gdzie info co stało się z akcjami po przemieleniu całego FF ? Gdzie info o zarzutach wobec prezesa ? Czy mu odpuścili czy co ? I gdzie info o rzekomo skończonych portach ? Nie powiem list od prezesa w raporcie za 3 kwartał był obiecujący ale gdzie konkrety ? Chociaż kurs od dołka odbil ładnie ale żeby poszło wyżej potrzebne jest info bo jak widzimy narazie są podbitki kilkoma akcjami a zrzuty są większe.
Czytać to może i czytał ale czytać ze zrozumieniem to juz bym go o to nie posądzał co wielokrotnie udowodnił:)
Bez odbioru ukasz tyle przekazu na dzisiaj dla ciebie