• Żegnam Autor: ~gac [31.60.84.*]
    Dzięki chłopaki ale dziś wychodzę z zyskiem nie durzym ale kapitał trzeba ratować i myślę że do zobaczenia jeszcze ale znacznie na niższym poziomie bo nie jest to normalne zachowanie kursu. Idę na żabkę z częściową kwotą z mirka....
    Pozdrawiam,
  • Re: Żegnam Autor: ~gac [31.60.84.*]
    Za literówki przepraszm ale z rozpędu tak wyszło :)
  • Re: Żegnam Autor: ~Inwestor [195.191.184.*]
    Ale kogo to obchodzi? Właśnie w celu takiego pozbycia sie frajerów są te spadki.
  • Re: Żegnam Autor: ~xyz [178.43.238.*]
    Dnia 2024-10-15 o godz. 10:07 ~gac napisał(a):
    > Dzięki chłopaki ale dziś wychodzę z zyskiem nie durzym ale kapitał trzeba ratować i myślę że do zobaczenia jeszcze ale znacznie na niższym poziomie bo nie jest to normalne zachowanie kursu. Idę na żabkę z częściową kwotą z mirka....
    > > Pozdrawiam,

Oj, od jutra się będzie działo na Żabce. 144 przydzielone akcje na indywidualnego to śmiech. Przewiduję, ze debiut może być podobny do Allegro.
  • Re: Żegnam Autor: ~xyz [178.43.238.*]
    Dnia 2024-10-15 o godz. 10:29 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2024-10-15 o godz. 10:07 ~gac napisał(a):
    > > Dzięki chłopaki ale dziś wychodzę z zyskiem nie durzym ale kapitał trzeba ratować i myślę że do zobaczenia jeszcze ale znacznie na niższym poziomie bo nie jest to normalne zachowanie kursu. Idę na żabkę z częściową kwotą z mirka....
    > > > Pozdrawiam,
    >
    > Oj, od jutra się będzie działo na Żabce. 144 przydzielone akcje na indywidualnego to śmiech. Przewiduję, ze debiut może być podobny do Allegro.

Sorry, nie od jutra, tylko od pojutrza ;)
  • Re: Żegnam Autor: ~pegiezet [78.11.3.*]
    no ja chciałem 80 bo tylko na tyle mnie było aktualnie stać, a dostałem 7 :) więc szału nie będzie
  • Re: Żegnam Autor: ~UfajRudemu [31.60.246.*]
    O kurde aż 90% redukcji? To grubo, a co do mirbudu to ja nie wiem o co chodzi z tym kursem. Ktoś się chyba dobrze bawi w zaniżanie
[x]
MIRBUD -0,97% 11,20 2026-05-28 09:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.