• I to jest skup akcji Autor: ~Ww [188.146.153.*]
    Jedna ze spółek ogłosiła skup akcji po cenie 100 pln, przy ost. cenie notowań na poziomie ok 59 zł, można, można, dzisiaj na otwarciu już +6% i to pewnie na start, można, można. I to jest wiara w sukces, a nie pozorne zakupy, tak naprawdę. Sorki, że o tym pisze, ale w sumie można brać przykład drogi Zarządzie Ekipy, z takich patentów
  • Re: I to jest skup akcji Autor: ~Bill [89.64.41.*]
    Możliwe ,że tu też będzie robiony skup pod końskie …
  • Re: I to jest skup akcji Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Tamten skupu o którym pisałem, ogłoszony za kwotę chyba ok 13 mln ma charakter dywidendowy, dotyczy spółki z rynku podstawowego, dobra spółka, a raczej może znająca swoją wartość z dobrą pozycją, z wynikami lub z ich perspektywą, mająca strategie dla inwestorów, kreującą wartość akcji, stara dzielić się zyskami, wyniki są ważne, czy najważniejsze nie wiem, tu jest progres w wynikach i kurs nie drgnie, trochę czytam to jako brak wiary w utrzymanie tego progresu, potrzebny jest wabik, taki jak to tam nazwano dywidendowy skup dałby tu kopa, odbiłoby się tu echem, w końcu na NC nikt tego nie robił chyba, bo tak …. na wierze, że przyjdą lepsze czasy zupy się nie nagotuje
  • Re: I to jest skup akcji Autor: ~Fafik [146.70.28.*]
    Ww po pierwsze, to daj linka do emisji w rynek serii F, o której piszesz w innym poście.
    Po drugie o jakim ty skupie piszesz? Kogo interesuje jakiś skup akcji na innych spółkach.
    Po trzecie... dlaczego masz inne IP i podszywasz się pod Ww?
    Prawdziwy Ww, był co prawda trochę marudny, ale nie pisał teorii wysssanych z palca i nierealnych.

PS. Za niecały miesiąc już Ekipa poda sprawozdanie za III kwartał. Proponuję więc się wstrzymać z komentarzami, zwłaszcza nie mającym nic wspólnego z rzeczywistością.
    Myślę, że wyniki dadzą wiele do myślenia w pozytywnym tego sensie słowa.
  • Re: I to jest skup akcji Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Hehe luzik to ja bez stresu.
    Primo w espi masz info o wyborze doradcy w sprawie wprowadzenia prowadzenia akcji seri F do obrotu, kurde znajdź sobie ja p i t o l e, wejdź na bankier w Ekipe i tam masz komunikaty ze spółki.
    Duo jak tu wiało nudą zawsze puszczam temat, nawet z d, ale z pomysłem dla spółki.
    Tre ok namówiłeś mnie, piszesz wyniki będą git ok, wierze na słowo.
    Miłego dnia
[x]
EKIPA 2,00% 2,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.