Bez espi o partneringu nie przekroczy. Po espi przekroczy 50.ciekawe co niektórzy tu robią zakładając stratę dowcipnisie. Takie bzdety już tu nikogo nie ruszaja. Rynek jest dość mocno wyciśnięty z papieru.
No oczywiście, że bez informacji o zawarciu umowy nie ma co liczyć na cud i będzie ok 27-30 zł/akcje. Jeżeli natomiast zostanie zawarta umowa i uwzględni oczekiwania CLN w granicach 70% to moja prognoza wynosi 85-95 zł/akcję na koniec roku. Ale myślę, że większość zgodzi się z tą prognozą, oczywiście przy wskazanych warunkach.
Oczywiście masz rację. Ta cena jest na 100% pewna. Ja jednak jestem optymistą i czekam na więcej bo rynek światowy zapotrzebowania na ten lek liczy się w miliardach dolarów... To choroba cywilizacji. Ludzie nie boją się do niej przyznawać i zażywać leki. A teraz mamy lek skuteczny. Liczba akcji nie ma tu nic do powiedzenia, ale nie decyduje tu o cenie. Bo kto sprzeda przed 100 zł??? Nieliczni..
Witaj Jan.Skoro uważasz ,że cena po ESPI na 100 %będzie w przedziale 85-95 to proponuję zakład o stówkę.Czas-do tygodnia po ogłoszeniu informacji o zawarciu umowy.Zakładasz się?