• prognozy na bliską przyszłość Autor: ~mike [83.4.192.*]
    Witam,

Jakie wg Was są prognozy na Krosno? Opłaca się wchodzić?
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~xxl [78.8.2.*]
    Moim zdaniem warto zaryzykować.Produkcja idzie pełną parą. Do ściągnięcia od niesolidnych spółek jest kilka milionów. Spółki zależne się sprzeda więc będzie kolejny mocny zastrzyk gotówki, dług się zrestrukturyzuje. Spółka wyjdzie w ciągu roku,dwóch lat na prostą i w tym właśnie okresie można mocno przyciąć na akcjach o ile nie wycofają z obrotów.
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~Fredek [80.244.154.*]
    Człowieku, czy cię pogięło??? Jesteś ładnie obkupiony po 50groszy i próbujesz tanimi ruchami leszczy wypuścić na ten ochłap!
    Zapomniałeś dodać na końcu, że "potem Krosno odziedziczy 100 mln $ po wójku z ameryki i wszystko będzie OK"... ha ha ha !!!
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~Fredek [80.244.154.*]
    Dnia 2009-07-03 o godz. 11:48 ~xxl napisał(a):
    > Moim zdaniem warto zaryzykować.Produkcja idzie pełną parą.
    > Do ściągnięcia od niesolidnych spółek jest kilka milionów.
    > Spółki zależne się sprzeda więc będzie kolejny mocny
    > zastrzyk gotówki, dług się zrestrukturyzuje. Spółka wyjdzie
    > w ciągu roku,dwóch lat na prostą i w tym właśnie okresie
    > można mocno przyciąć na akcjach o ile nie wycofają z
    > obrotów.

Człowieku, czy cię pogięło??? Jesteś ładnie obkupiony po 50groszy i próbujesz tanimi ruchami leszczy wypuścić na ten ochłap!
    Zapomniałeś dodać na końcu, że "potem Krosno odziedziczy 100 mln $ po wójku z ameryki i wszystko będzie OK"... ha ha ha !!!
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~RedFox [83.18.62.*]
    Człowieku czy cię pogięło - zobacz jak skutecznie działa syndyk. Z tego wynika, że da się zarabiać, tylko zarząd był do d*** - złodzieje i niekompetentni ludzie.
    Nikogo nie namawiam, osobiście zaryzykowałem i liczę na krocie. Oczywiście to jest inwestycja długoterminowa...
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~miron [93.105.209.*]
    pisałem wcześniej, że spadnie do .19 i się pokisi do 9 lipca. Okazało się, że na razie spadło tylko do .20 groszy, ale resztę prognozy podtrzymuję. Po 9 lipca to już rosyjska ruletka fifty-fifty. Czyli albo 100% w górę, albo powrót na 10 groszy. Sam podejmij decyzję, czy stać cię na takie ryzyko i pamiętaj o tym, że jak było po 50 groszy, to też wszyscy mówili, że za miesiąc będzie po 1,80.
    zarząd władował się w opcje, bo też liczył, że zarobi krocie;)
    zarząd władował się w opcje, bo też liczył, że zarobi krocie;) pozdro dla pazernych
  • traz wszystko i tak lecji to warto poczekać te 2-4 dni Autor: ~riki [78.8.25.*]
    na pewno wszystko odbije do góry tylko trzeba trafić w dołek - może był. może jest teraz , a może będzie w pon-wtor, środe to decyzja na wagę złota ja część trzymam , ale też mam kaskę na zakupy . wiadomo że w lipcu są zawsze spadki to teraz tęż będą tylko moim skromnym zdaniem już takich wielkich nie będzie chyba , że będzie jak w latach 30 -80% a to będzie krach tysiąc lecia ale póżniej tylko w kosmos 2010-2012 70000 na wig-u
    ja osobiście licze na cognora i kghm, petro
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~mike [83.7.222.*]
    Widzę, że nie doczekałem się odpowiedzi;) Patrząc na wykres zastanawiam się ile będzie po walnym... W końcu jeszcze troszkę czasu jest, ale chyba kupie w poniedziałek bo nigdy nie wiadomo!
  • Re: prognozy na bliską przyszłość Autor: ~agatowe lato [83.26.209.*]
    Już w poniedziałek przed drugą dogrywką przypomną,że we wtorek 7 lipca w hotelu Holiday In dadzą impuls do dobrych wzrostów.Jestem przekonany,że będą wzrosy nawet wtedy,gdy giełdy będą czerwone.To dzikie prawo nie dżungli ale giełdy.
[x]
KROSNOOLD 3,12% 1,65 2014-11-24 11:59:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.