Czy pojdziemy za trendem ? :) Możliwe infa o tym kto zbierał przez ostatnie 2 tygodnie, o podsumowaniu ukonczonych portów, premiery Dark Moonlight, udziału w produkcji Puppet house ktorego premiera w przyszlym tygodniu
Co już dzisiaj będzie 5 zeta ? No wkoncu bo już tak od 2 miesięcy trąbisz i efektu nie ma. Infa też nie ma także cały FF przemielony spekulacyjnie. Ale przynajmniej wzrosło 100 procent w szczytowym momencie.
Byla inna sytuacja bo nie bylo portow gotowych.. No i wczesniej górka trwała moment a teraz wisi na tych niecalych 2zł juz prawie 2 tygodnie :) wiec nie czaruj
CO TY PISZESZ? jakie 2 tygodnie? jakie 2 zł ? te twoje "porty" to taka sama "prawda" ???
Czy myślisz że ludziska nie potrafią wykresu odczytać? (nie chodzi mi o AT) Nisko Nas cenisz. Obym się mylił ale chyba zobaczymy się pod koniec miesiąca na poziomach 1.1-1.2
jaszczurka nie zebździj sie z tego spadziowania xd kazdy kto ma sensowny pakiet akcji to trzyma bo wie co tu bedzie po pierwszym lepszym infie a obrot obecnie to jedynie przerzucanie z wora do wora. Czas leci a trolle nicki zmieniaja ;d
Nie ma żadnego oficjalnego infa że porty są pokończone. Odkąd wyszedł artykuł o prezesie i infa o pożyczaniu akcji to na tej spółce jest jedna wielka niewiadoma. Czym jest ta dzisiejsza sesja ? Niecałe 2 tys sztuk obrotu ? Jakiś żart tymbardziej że przez 5 dni przemielił się cały ff i niewiadomo kto to zebrał
nikt nie gra 10 akcjami cymbauku bo prowizja wynosi wiecej niz ich wartosc tylko automat rysuje wykres bo by inaczej nikt nie handlował.. ci co maja to czekaja a ci co nie maja nie moga kupic bo lekki zakup winduje kurs o 30 groszy
Jak tam "mistrzu" od obrażania, naganiania na jakieś dziwne wzrosty, jak tam "porty" - chyba że o ten w Szczecinie Tobie chodziło. PS pozdrów kolegę od 5zł. A tak serio popatrz na lewą stronę i ..... nie płacz.
Posiałem rano że będzie minus 20 procent i byłem blisko. Teraz odstawiam zeta do piątku. Ten od 5 zł już sie nie pojawi albo wymyśla jakieś nowe teorie żeby trochę wybielić tą parodię. Kpo miszcz szklanej kuli. Może go grzmociciel dopadł i czyni to do czego go nick zobowiązuje.