3,40, 7 a może 34 zł? Czy wy macie chociaż odrobine rozumu? Ta firma nicgy niczego nie zrobiła dobrze od początku do końca. Więc dlaczego teraz miało by byc inaczej ? Życzę im tego ale patrząc na szanse których nie wykorzystali to wątpię czy nie będzie powtórki z LOTF...
NIE ZRAŻAJ SIĘ DO PAPIERU.. TO ŻE KIEDYŚ POSTAŁEŚ ŁOMOT NIE ZNACZY ŻE NIE MOŻNA NA NIM ZAROBIĆ.. Z DOŚWIADCZENIA UNIMOT.. RAZ NA NIM DOSTAŁEM BO PREZIO ZACZĄŁ MANIPULOWAĆ INFO.. A JAK BYM TRZYMAŁ 4 LATA DZISIAJ BYŁ BYM MILIONEREM .. EMOCJE TO ZŁY DORADCA JEST
Dnia 2024-10-14 o godz. 07:26 ~asasaa napisał(a): > 3,40, 7 a może 34 zł? Czy wy macie chociaż odrobine rozumu? Ta firma nicgy niczego nie zrobiła dobrze od początku do końca. Więc dlaczego teraz miało by byc inaczej ? Życzę im tego ale patrząc na szanse których nie wykorzystali to wątpię czy nie będzie powtórki z LOTF...
jakbyś miał odrobine rozumu, to byś brał za 1,5 albo niżej. było tak dużo czasu, że nawet najbardziej leniwi by zdażyli. ale wiadomo - lepiej stworzyć taki wątek, co i przerzucać swoje nerwy na innych, co?
Dnia 2024-10-14 o godz. 10:06 sandman76 napisał(a): > Dnia 2024-10-14 o godz. 07:26 ~asasaa napisał(a): > > 3,40, 7 a może 34 zł? Czy wy macie chociaż odrobine rozumu? Ta firma nicgy niczego nie zrobiła dobrze od początku do końca. Więc dlaczego teraz miało by byc inaczej ? Życzę im tego ale patrząc na szanse których nie wykorzystali to wątpię czy nie będzie powtórki z LOTF... > > jakbyś miał odrobine rozumu, to byś brał za 1,5 albo niżej. > było tak dużo czasu, że nawet najbardziej leniwi by zdażyli. > ale wiadomo - lepiej stworzyć taki wątek, co i przerzucać swoje nerwy na innych, co?
:-))))))) zdążył tylko ten co ma astygmatyzm :-))))))))))))
Im więcej osób swoje akcje wystawi na sprzedaży z długim terminem ważności zlecenia tym więcej papiera zostanie zablokowane i nie będą mogły grubasy go pożyczać i grać na krótko
Grałem w gry które stworzył Cig i myślę że LoTF wyszedł bardzo dobrze. Porównałem z innymi produkcjami innych firm i niczemu nie odstępują. Czasami gry producentów zachodnich są tak beznadziejne i nie dopracowane, że nie idzie w nie grać. Na dodatkiem odnoszą super recenzje, które sami opłacają żeby podnieść zysk i upchnąć jakiś bubel. Cig uważam, że ma potencjał i pokazał go w LoTF. Ponadto teraz będą pracować na UE co podniesie jakość gier. Myślę że następny sniper będzie na tym silniku co da kopa tej grze. Poczekajmy na jakieś info, jakieś screeny, trailery itp. wtedy będzie oceniać dyskutować. Trzymam kciuki Cig. Pozdro wszystkich akcjonariuszy.