Uważam że to on sprzedawał albo coś takiego. Ntc raczej nie da się z akcji po taniości spławić. Sam pisałeś że są warte 20zl sztuka a może i 50. Także nie kombinuj cwaniaku.
Gdyby Dyzio sprzedał akcje NTC to by musiał w ciągu trzech dni zakumunikowac ten fakt ponieważ jest inwestorem większościowym a skoro nie sprzedawał przy 2 zł to tym bardziej teraz nie sprzeda bo doskonale wie co będzie działo się w AME więc wszystko wskazuje na to że powód podany w komunikacie jest bardzo prawdopodobny. Ja mam zarówno NTC jak i AME i wiem że zarobię na obydwu walorach
Pamietaj o 1 troll to cie zrobil i ten ntc juz raz sprzedal 8% akcji bylo info w raporcie nie podawali emitentem wiec zanim cos napiszesz najpierw dowoedz sie jak jest
A moim zdaniem ten ruch był dawno zaplanowany jak powołano do NTC członka Rady nadzorczej w czerwcu a zwyżka na akcjach zaczęła się od pierwszych dni sierpnia i do dziś akcji nie sprzedał jak były ponad 2 pln . Nie sprzeda NTC a raczej dokupi po cichu bez komunikowania . Gra jest o wyższą stawkę