• Argumenty ZA I PRZECIW Autor: ~Ania1990 [146.70.33.*]
    Macie w tej spółce doświadczenie
    Ja się waham mam trochę kasy ale zastanawiam się.

Pytanie czy z tych polimerów coś może wyjść ja też zauważyłam że nagle zrezygnowalo 2 czołowych naukowców a pojawiła się pani doktor której wcześniej nie było.
    Czy coś można podejrzewc co sie tam zadziało dlaczego
    Bo to mnie trochę niepokoi orzed zainwestowaniem. Ja nic o tej spółce nie mogę konkretnego znaleźć nie mówię o szkoleniach tylko o kompozytach
  • Re: Argumenty ZA I PRZECIW Autor: ~Inwestor [45.11.60.*]
    Mam tutaj trochę kasy i... Jedynie co mnie trzyma to powiązanie z Yoshi, powiedzmy, że mam te akcję w stosunku 10:1 czyli akcji Yoshi mam 10 razy więcej. Tak mi się wydaje, też nawet po ostatnich ruchach z nazwą itp, że spółka ma szansę na rozwój, jak duży, hmm kup trochę i obserwuj. Ja mam taką strategię, że inwestuje w obiecujące spółki zaraz na początku, tak np. kupowałem Synektik, gdzie jest teraz, każdy chyba wie.
  • Re: Argumenty ZA I PRZECIW Autor: ~Melich [77.222.224.*]
    to cos zajmuje sie działalnościa szkoleniową , która jest coraz mniej dochodwa ...polimery to istna ściema
  • Zobaczymy za kilka tygodni Autor: ~Yos [146.70.82.*]
    Yoshi będzie dbało o wycenę własnej firmy bo idzie na główny parkiet to każe domniemywać wyższa wycenę akcji LPS. Z pewnością znajdą sposób żeby było jak za dawnych czasów wzrosty i szal zakupów. Teraz mało kto kupuje bo ludzie stracili wiatę. A to błąd.
  • Re: Zobaczymy za kilka tygodni Autor: ~Blekota [77.222.224.*]
    Bo brak konkretów
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.