Oczywiście, widać po obrotach, jakie jest grube zbieranie ha ha tu każdy, kto chciał mieć akcje to już je ma. Nikt się tu już dawno na nic nie nastawia, bo nikt nie ma wiedzy co oni planują.
Kamikadze nawet ty na pewno zauważyłeś, że nikt nie pisze o cenie, bo to jest najmniej istotne, wiadomo, że chodzi o średnią, a to nikogo nie zadowoli. Jeśli będzie wezwanie, to brak informacji, spychanie i trzymanie kursu na tym poziomie, a nawet dodruk miały temu służyć, a jeśli nie będzie to jak osobiście nie mam pomysłu o co im chodzi. Tej ilość akcji nie mają przecież żadnych szans wypchnąć w rynek. Na szczęście jeszcze kilka dni i może coś się wyjaśni.
Dnia 2024-10-13 o godz. 17:43 ~Kol napisał(a): > Kamikadze nawet ty na pewno zauważyłeś, że nikt nie pisze o cenie, bo to jest najmniej istotne, wiadomo, że chodzi o średnią, a to nikogo nie zadowoli. Jeśli będzie wezwanie, to brak informacji, spychanie i trzymanie kursu na tym poziomie, a nawet dodruk miały temu służyć, a jeśli nie będzie to jak osobiście nie mam pomysłu o co im chodzi. Tej ilość akcji nie mają przecież żadnych szans wypchnąć w rynek. Na szczęście jeszcze kilka dni i może coś się wyjaśni.
"nawet ty"... hehe - dobre
on "nawet" nie zauważył, że optymalizacji we wrześniu nie było, tak jak maliniak-58,6% nie zauważył, że w lipcu nie było "na pewno" poniżej 30gr :)
Dnia 2024-10-14 o godz. 09:25 sandman76 napisał(a): > Dnia 2024-10-13 o godz. 17:43 ~Kol napisał(a): > > Kamikadze nawet ty na pewno zauważyłeś, że nikt nie pisze o cenie, bo to jest najmniej istotne, wiadomo, że chodzi o średnią, a to nikogo nie zadowoli. Jeśli będzie wezwanie, to brak informacji, spychanie i trzymanie kursu na tym poziomie, a nawet dodruk miały temu służyć, a jeśli nie będzie to jak osobiście nie mam pomysłu o co im chodzi. Tej ilość akcji nie mają przecież żadnych szans wypchnąć w rynek. Na szczęście jeszcze kilka dni i może coś się wyjaśni. > > "nawet ty"... hehe - dobre > > on "nawet" nie zauważył, że optymalizacji we wrześniu nie było, tak jak maliniak-58,6% nie zauważył, że w lipcu nie było "na pewno" poniżej 30gr :) > > olać.
Istotne w całej tej zabawie jest to, że założenia twoje i sprzymierzonej brygady od 4 czy już może i 5 lat leżą w gruzach na groszach 0,3... :) A wołałeś, że łatwa kasa bez roboty idzie szybkimi krokami :) Olać :)
Dnia 2024-10-14 o godz. 11:01 ~InżynierMaliniak napisał(a):
> A wołałeś, że łatwa kasa bez roboty idzie szybkimi krokami :)
hehe gdzie tak wołałem? Hę? Bo to, ze ty taką krzywą sentencję o łatwej kasie bez roboty sobie wymysliłeś (nieładnie tak wszystkich oceniać własną miarą - to że ty straciłeś NA WSZYSTKICH inwestycjach, które tak polecałeś, i w które się ładowałeś tworząc spreparowane screeny to już wiemy)
wiem wiem - cytując samego Ciebie - straciłeś nadzieję
Dnia 2024-10-14 o godz. 11:23 sandman76 napisał(a): > Dnia 2024-10-14 o godz. 11:01 ~InżynierMaliniak napisał(a): > > > A wołałeś, że łatwa kasa bez roboty idzie szybkimi krokami :) > > hehe > gdzie tak wołałem? Hę? > Bo to, ze ty taką krzywą sentencję o łatwej kasie bez roboty sobie wymysliłeś (nieładnie tak wszystkich oceniać własną miarą - to że ty straciłeś NA WSZYSTKICH inwestycjach, które tak polecałeś, i w które się ładowałeś tworząc spreparowane screeny to już wiemy) > > wiem wiem - cytując samego Ciebie - straciłeś nadzieję >
0,3...po kilku latach od szumnych zapowiedzi grubej kasy :) + wezwanie w perspektywie :) + inflacja :) No "miszcz, po prostu miszcz" strategii inwestowania na rynku KantConnekt :)
Dnia 2024-10-14 o godz. 12:40 ~Piotr napisał(a): > Dziwne że jak coś zaczyna się dziać z akcjami to na forum pojawia się i Sandman i Maliniak....
nie no przesadzasz kolego. Przejrzyj sobie forum i zobacz, kto spamuje wątek za wątkiem. Ja dyskusje z maliniakiem - przynajmniej te, w których wchodziłem z nim w polemikę skończyłem już dawno temu. Wygrałem każdą z nich, więc po co było pisac dalej, skoro zawsze wychodziło na moje?
ale od czasu do czasu mam po prostu ochotę mu przypomnieć to i owo. I o ile on mnie wywołuje i tylko ode mnie zależy, czy ja mu odpowiem, o tyle gdy ja przywołuję naszego wieloletniego straceńca - on albo zgłasza ten post do moderatora albo odpowiada. Wszystko pod moje dyktando - może stąd masz takie wrażenie :)
W sumie to wygląda to niestety trochę inaczej. Maliniak i Sandman tu są od dawana, a jak zaczyna się coś dziać, to pojawiają się ludzie typu Piotr, którzy tu nigdy się np. nie wypowiadali. Oczywiście po to jest forum, ale ja jestem tu ponad rok i nie pamiętam żadnego Piotra.