No i kolejny dzień zrzutów na coraz niższych poziomach. Dobrze że sprzedane powyżej 2 zł. Pytanie teraz po ile odkupić na kolejne kółko bo tylko tak da się tu zarobić. Ostatnio podbili z 1,10 to 1,93 potem powrót do bazy i podbitka do 2,30. Ciekawe jak będzie teraz.
Lipa już jest bo po każdym wzroście leci w dół bo podbitki są spekulacyjne. Spółka nie informuje o niczym od momentu publikacji artykułu o prezesie. Nie licząc o pożyczaniu akcji. Jaki jest fundament wzrostu kursu akcji skoro zaraz po tym wraca do bazy. Wychodzi na to że po raporcie będzie jeszcze niżej więc wtedy znowu będzie można kupić pod jakąś podbitkę. Cieszy się tylko kpo który tylko dokupuje. Jakiś czas temu ponoć mało mu brakowało do przekroczenia progu. Wczoraj ponoć też trochę dobral. Może zaraz będzie info że on przekroczył próg.
Luk… dlaczego nie sprzedałeś jak było po 2? Chciwość? Miałeś szansę, po co biadolenie? Ja mam pokaźny pakiet… żałuję że nie zrobiłem kółka ale wiem, że sprzedam ze sporym zyskiem… chyba, że była to ostatnia podbitka przed trupem z szafy… wtedy kończę zabawę z giełdą :)
Po co kończyć z giełda jak można właśnie robić kółka. Wyskoczyłem powyżej 2 zł mając pakiet po 1,19 wcześniej sprzedając trochę za 1,75. Teraz wskoczę po raporcie bo pewnie poleci jeszcze niżej i poczekam na podbitkę. I później inna spółka także powolutku coś można wyszarpać.