Kupiłem akcje dzisiaj, liczę na wzrosty długoterminowo i wypłaty dywidend. Uważam że taki zjazd jaki się odbył z cen akcji jest nie adekwatny do tego co spółka reprezentuje. Ofc ceny 150 zł za akcje to była przesada, ale 60 zł uważam za odpowiednią cenę na tę chwilę. Sam kupiłem, ale co będzie to nie wiadomo, bo tego nikt nie wie.
nie ma sie czym chwalic juz tu byli tacy jak ty po 90 po 80 po 73 i ostatnia paczka leszczy po 68 a teraz handel po 58 wiesz jak to sie nazywa ? lapanie spadajacego noza? bo kiedys odbije...granie w ciemno na odwyrtke....nawet jesli odwyrtka nastapi to powrot po takich spadkach i takiej utracie zaufania bedzie wolny i slamazarny....
A wiesz że są dwa stwierdzenia, które wzajemnie się wykluczają? Mówi się, że spadających noży się nie kupuje. Inni też mówią, kupuj gdy leje się krew. Więc kto ma rację?
Patrząc po tym jak szybko zebrałeś łapki w górę od innych ubrancow nawis podażowy jest wciąż ogromny...pytanie kto to będzie chciał po takim raporcie jak ostatnio ?. Napalency którzy bawią się w kupowanie spadających noży już kupili i jak to się skończyło odbiciem zdechłego kota i powrót na 58 muahahahahah super nic tylko pogratulować. A tak z ciekawości nie było lepszych spółek na giełdzie? Takich które w przewidywalnej przyszłości maja rosnąć? . Bo nie wiem czy wiesz ale zarabia się na spółkach które rosną a nie są i tu cytuje dobrze wycenione xD
Uważam, że spółka nadal ma dobre perspektywy to że straciła 1200 klientów to nic, z resztą sami zalarmowali, że ci klienci których się pozbyli to są klienci którzy głównie w nieuczciwy sposób wyłudzali dostęp do produktu. Jestem dobrej myśli, a jeśli spadnie no to cóż... Tak to już jest na giełdzie. Większych pieniędzy jeszcze nie zainwestowałem ze względu na niepewność.