Aż dziwne, że nikt jeszcze tego nie poruszył na forum :) W takim razie ja to zrobię. Widać, że sprawy idą w dobrym kierunku.
Nazwa spółki zmieniła się nam na: Munar S.A.
a do statutu zostały dodane takie ciekawe zapisy, które mnie osobiście napawają optymizmem.
"33) produkcja materiałów wybuchowych (20.51.Z); 34) produkcja broni i amunicji (25.40.Z); 35) instalowanie maszyn przemysłowych, sprzętu i wyposażenia (33.20.Z); 36) działalność agentów zajmujących się sprzedażą maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów (46.14.Z); 37) działalność agentów zajmujących się w sprzedaży pozostałych określonych towarów (46.18.Z); 38) działalność agentów zajmujących się sprzedażą towarów rożnego rodzaju (46.19.Z); 39) sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana (46.90.Z); 40) magazynowanie i przechowywanie pozostałych towarów (52.10.B); 41) pozostałe badania i analizy techniczne (71.20.B); 42) badania naukowe i prace rozwojowe w dziedzinie pozostałych nauk przyrodniczych i technicznych (72.19.Z);"
Treść przeklejona z komunikatów spółki. W dzisiejszym możecie przeczytać pełną treść ogłoszenia.
Każdy kto się interesuje i przerabiał już odwrotne przejecia to wie co nastepuje ....
Tu większość starych ubranych albo tych co zaliczyło straty u byłego prezesa który im super czaty urządzał dalej kwiczą.
Ktoś wytłumaczy jak to działa, bo zgodnie ze zmianami w statucie dotyczącymi kapitału zakładowego to już jesteśmy po scaleniu akcji i obniżeniu ich wartości z 1 zł do 10 gr, tym czasem ja mam dalej tyle akcji ile miałem