Dzisiaj zbierałem po 3 - JA !!! ale jutro raczej już nie więc 2 . XX na bank. Mam tego już tak dyżo że pewnie jestem już 6-udziałowcem bo OFE Pocztylion Arka ma tylko niecałe 90 000 sztuk. Zdania nie zmieniam 10 zł za 2 lata. Pozdrawiam.
Dnia 2024-10-15 o godz. 20:33 ~jack napisał(a): > Dzisiaj zbierałem po 3 - JA !!! ale jutro raczej już nie więc 2 . XX na bank. Mam tego już tak dyżo że pewnie jestem już 6-udziałowcem bo OFE Pocztylion Arka ma tylko niecałe 90 000 sztuk. Zdania nie zmieniam 10 zł za 2 lata. Pozdrawiam.
To na pewno pomoże Twojemu przekonaniu..
Warimpex sprzedaje AIRPORTCITY St. Petersburg Warimpex Finanz- und Beteiligungs Aktiengesellschaft ("Warimpex") posiada 100 % udziałów w AIRPORTCITY St. Petersburg za pośrednictwem różnych rosyjskich spółek. Obejmuje ona trzy nieruchomości biurowe, budynek wielofunkcyjny, hotel i rezerwy gruntów. Podpisano umowy między Warimpexem a rosyjskim nabywcą na sprzedaż wszystkich udziałów i pożyczek od udziałowców we wszystkich rosyjskich spółkach Warimpexu, a transakcja została zakończona w dniu dzisiejszym. Oczekuje się, że transakcja ta będzie miała negatywny wpływ na skonsolidowany wynik finansowy Warimpexu za rok obrotowy 2024 w wysokości około 76 mln EUR. Wynik ten obejmuje już historyczne rezerwy z przeliczenia walut ujęte w kapitale własnym, co oznacza, że oczekuje się, że skonsolidowany kapitał własny zmniejszy się o około 35 mln EUR do około 77 mln EUR. Po zakończeniu transakcji Warimpex nie jest już aktywny na rynku rosyjskim.
Dzisiaj we W-u -18,47 % poszło 33 333 sztuk - godz. 10.31. cena 0,522 e. X 4,33 = 2,26 zł. - dziwnym zbiegiem okoliczności ostatnio tyle stawiałem na K. Rok podatkowy się kończy a przy okazji trzeba trochę przestraszyć Towarzystwo które posiada b.d. Badziewiaka nr.1. Jest wesoło - czekamy na niżej . Pozdrawiam.