• Panowie niebawem dwójka z przodu - jest super ! Autor: ~Witek [192.162.149.*]
    A niektórzy dalej zaklinają rzeczywistość.
  • Re: Panowie niebawem dwójka z przodu - jest super ! Autor: ~jack [77.253.117.*]
    Dzisiaj zbierałem po 3 - JA !!! ale jutro raczej już nie więc 2 . XX na bank. Mam tego już tak dyżo że pewnie jestem już 6-udziałowcem bo OFE Pocztylion Arka ma tylko niecałe 90 000 sztuk. Zdania nie zmieniam 10 zł za 2 lata. Pozdrawiam.
  • Re: Panowie niebawem dwójka z przodu - jest super ! Autor: ~jj [88.156.210.*]
    Dnia 2024-10-15 o godz. 20:33 ~jack napisał(a):
    > Dzisiaj zbierałem po 3 - JA !!! ale jutro raczej już nie więc 2 . XX na bank. Mam tego już tak dyżo że pewnie jestem już 6-udziałowcem bo OFE Pocztylion Arka ma tylko niecałe 90 000 sztuk. Zdania nie zmieniam 10 zł za 2 lata. Pozdrawiam.

To na pewno pomoże Twojemu przekonaniu..

Warimpex sprzedaje AIRPORTCITY St. Petersburg
    Warimpex Finanz- und Beteiligungs Aktiengesellschaft ("Warimpex") posiada 100 %
    udziałów w AIRPORTCITY St. Petersburg za pośrednictwem różnych rosyjskich
    spółek. Obejmuje ona trzy nieruchomości biurowe, budynek wielofunkcyjny, hotel i
    rezerwy gruntów.
    Podpisano umowy między Warimpexem a rosyjskim nabywcą na sprzedaż
    wszystkich udziałów i pożyczek od udziałowców we wszystkich rosyjskich spółkach
    Warimpexu, a transakcja została zakończona w dniu dzisiejszym.
    Oczekuje się, że transakcja ta będzie miała negatywny wpływ na skonsolidowany
    wynik finansowy Warimpexu za rok obrotowy 2024 w wysokości około 76 mln EUR.
    Wynik ten obejmuje już historyczne rezerwy z przeliczenia walut ujęte w kapitale
    własnym, co oznacza, że oczekuje się, że skonsolidowany kapitał własny zmniejszy
    się o około 35 mln EUR do około 77 mln EUR.
    Po zakończeniu transakcji Warimpex nie jest już aktywny na rynku rosyjskim.
  • Re: Panowie niebawem dwójka z przodu - jest super ! Autor: ~jj [88.156.210.*]
    77 mln KW oznacza 6,20 PLN/ akcję, co przy tak mocnym wyprzedaniu waloru powinno przynieść odreagowanie ostatnich spadków.
  • Re: Panowie niebawem dwójka z przodu - jest super ! Autor: ~rob74 [31.61.233.*]
    To była kula u nogi i dobrze, że jej się pozbyli.

• spoko - spoko ! Autor: ~jack [78.10.122.*]
    Dzisiaj we W-u -18,47 % poszło 33 333 sztuk - godz. 10.31. cena 0,522 e. X 4,33 = 2,26 zł. - dziwnym zbiegiem okoliczności ostatnio tyle stawiałem na K. Rok podatkowy się kończy a przy okazji trzeba trochę przestraszyć Towarzystwo które posiada b.d. Badziewiaka nr.1. Jest wesoło - czekamy na niżej . Pozdrawiam.
[x]
WARIMPEX -1,45% 2,72 2025-09-10 16:43:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.