• Jeszcze nie czas, jeszcze nie pora, brak perspektywy wybicia. Autor: ~Misiek [84.151.98.*]
    Kiedyś dałem posta pt- Robi sie nieciekawie.
    Wychodziłem wtedy z pozycji LONG w przedziale ok3,5 (zakup ze średnią ok 2,5)
    Zbesztali mnie wszyscy że troluje itd. że nowa inwestycja itd. ble ble ble.
    Nawet link z potwierdzeniem spadku koniunktury Wam nic nie dał.
    Sprzedałem wszystko ok 31k akcji. Sentymentalnie wchodze i analizuję z rotacją co m-c do otwarcia pozycji ale widzę że jeszczeee hohohohhhoo. Zaklinanie (tak uważam) rzeczywistości nic nie dam.
    Zobaczymy i życzę powodzenia głównie LONGOM

• Re: Jeszcze nie czas, jeszcze nie pora, brak perspektywy wybicia. Autor: ~vbc [87.97.174.*]
    Dnia 2024-10-09 o godz. 12:00 ~Misiek napisał(a):
    > Kiedyś dałem posta pt- Robi sie nieciekawie.
    > Wychodziłem wtedy z pozycji LONG w przedziale ok3,5 (zakup ze średnią ok 2,5)
    > Zbesztali mnie wszyscy że troluje itd. że nowa inwestycja itd. ble ble ble.
    > Nawet link z potwierdzeniem spadku koniunktury Wam nic nie dał.
    > Sprzedałem wszystko ok 31k akcji. Sentymentalnie wchodze i analizuję z rotacją co m-c do otwarcia pozycji ale widzę że jeszczeee hohohohhhoo. Zaklinanie (tak uważam) rzeczywistości nic nie dam.
    > Zobaczymy i życzę powodzenia głównie LONGOM
    >

czyli w jakiś sposób przyczyniłeś się do sytuacji jaka teraz jest..,31k hmm , mam tego kilka razy więcej...Gdybym to spuścił też potem mógłbym to samo napisać . Jeszcze kilku takich jak ty i na groszówkach będziemy ..
  • Re: Jeszcze nie czas, jeszcze nie pora, brak perspektywy wybicia. Autor: ~RudyDoBudy [94.172.40.*]
    Czas w sam raz.
  • Re: Jeszcze nie czas, jeszcze nie pora, brak perspektywy wybicia. Autor: ~Dd [91.237.136.*]
    Ktoś kupił troszczę syfu i euforia haa
  • Magik Autor: ~Inwestorlongterm [46.112.90.*]
    Jeżeli tak dobrze Ci idzie przewidywanie przyszłości, to zmień zawód. Na giełdzie jest albo ktoś kumaty technicznie, albo spekuluje. Polecam zagrać w lotto i wytypować swoje numery, które znasz na najbliższe losowania. Ja również mogę napisać, że spadnie bądź wzrośnie w dwóch postach i za rok powiedzieć, mówiłem, że tak będzie. Ja gram technicznie i tylko obecnie na spółkach z fundamentami. To jest sekret, który mogę zdradzić.
  • Re: Magik Autor: ~max [85.221.171.*]
    Nie wiem ile to wyjdzie, ale od tego "łohoohooohoo" należy odjąć jakieś 6 miesięcy. Rynek reaguje zwykle z wyprzedzeniem na przewidywane wydarzenia właśnie z wyprzedzeniem półrocznym.
[x]
PCCEXOL 0,00% 2,29 2025-12-12 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.