• Duma Prezesa Autor: ~olo [83.24.33.*]
    Witam.
    Dziś naszego Prezesa musi rozpierać duma jeśli obserwuje notowania. Normalnie, nieustające pasmo sukcesów.
  • Re: Duma Prezesa Autor: szpetal12 [217.28.159.*]
    A czemu nie ma być zadowolony ? WK 26 zł, a skupują po 18 zł na każdej akcji firma 8 zł do przodu, a akcji w obrocie coraz mniej.
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~Hololo [31.0.57.*]
    Olo, Ty jesteś ten sam co to dotychczas był bardzo pro action, czy tylko zbieg nicków?
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~olo [83.24.33.*]
    tia, optymizm mi odparowywuje
    Widzę że nie tylko mi, problem ze teraz przez ten warzywniak nie można sensownie wyjść z tego kartofla bez zjechania o kilka kilkanaście procent
    Te pakiety po 10 tys.to Twoje?
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~Olo [31.61.171.*]
    Nie. Czekam dalej ale będę czasem krytykował.
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    Krytyka to rzecz właściwa...czekamy na te zaskakujące-dynamiczne wyniki za IX,
    co do wystawienia tych pakietów po 10k to nie jest to osoba niezadowolona kursem, czy zbyt małym zaangażowaniem Prezesów (przecież skup robią :) ), bo jakby to był ktoś mega niezadowolony to by puścił PKCem wszystko i humor miał lepszy :)
    Jakby ktoś przegapił ,a śledził poczynania spłat
    https://crn.pl/aktualnosci/action-splacil-931-mln-zl-23-mln-euro-i-53-mln-dol/
    ta są dane na 30,06 więc nieaktualne, 30,09 poszła kolejna rata

Racja:) czyli w zeszłym tyg., widocznie chcieli przypomnieć status
    - 1+1+2+1+.........
    - Co robicie???
    - Liczymy obroty miesięczne.
    - Po co???
    - Musimy podać w raporcie miesięcznym tym frajerom ups inwestorom
    -Chcecie kalkulator???
    - Nie, mamy liczydła i patyczki!!!
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~szejk [78.10.32.*]
    wrzesień będzie słaby bo Amazon ich zblokował. Jasno było to powiedziane na konferencji.
    nie manipuluj:

"Prezes wskazał, że lipiec tego roku mile zaskoczył spółkę, natomiast sierpień zaskoczył negatywnie.
    "Wrzesień pokażemy za parę dni, natomiast jesteśmy z niego zadowoleni" - powiedział prezes."

Więc czekamy spokojnie, wierząc, że będziemy zadowoleni (i że patyczków do liczenia wystarczy)
    serwis PAP z komunikatami ze spółek właśnie padł. Pewnie, to raport ACTION a właściwie kwoty w nim zawarte rozwaliły system.
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~PiotrPasterz [83.28.5.*]
    Gra na czas, to gra jak każda inna. Akcje trzeba wypchnąć w tłum, póki jeszcze można. Dla tych którzy nie mają jeszcze pełnego obrazu, podam, że jesteśmy ponad 3% niżej niż rok temu. A w tym samym roku spółka wyrzuciła kilkadziesiąt milionów na skup akcji. Takiej zagadki to nawet etatowy detektyw nie rozwiąże.
    no i jednak to komunikat ACTION zablokował serwis. Co prawda nie o gigantycznych obrotach miesięcznych ale o niewyobrażalnych ilościach skupionych z rynku akcji. Brawo ACTION!!!!!!!
    uśmiałem się, ale gdybyś pomógł i robił obroty dzienne choćby 3x większe to by kupili 2-3 więcej, a tak...nie mogą :)
    z 2ej strony jeszcze 3 takie mini skupy i szarpną po taniości ok.40k szt w samym październiku, powoli jak żółw ociężąle, a później przy skupie wystawią wszystko i coś im wpadnie do koszyka.
    Liczę, że po raz 3i też soczysta "dejwidenda" i mi się trafi
    silny walor ! :)

pomagam, pomagam cały czas, moja ostatnia zdobycz po 18 tylko już mi się zaskórniaki kończą.
    i liczą i liczą i liczą tak już ósmy dzień roboczy. Ciekawe czy liczydła przegrzali czy patyczków zabrakło. Skoro liczą tak długo to chyba faktycznie będzie grubo. Na jakie obroty za wrzesień liczycie??? Ja myślałem o minimum 250 mln
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~Optymalizator [45.90.37.*]
    Mówili że nie są zadowoleni z września więc nie na co się napalac
    wreszcie policzyli, gratuluję!!! Znów jest gorzej niż w zeszłym roku, niestety pudrowanie skupem nie wystarczy aby trwale podnieść kurs (no chyba że puder będzie aplikowany porcjami i z pewną taką nieśmiałością).
  • Re: Duma Prezesa Autor: ~PiotrPasterz [83.28.25.*]
    Piotr jest Waszym pasterzem i nie zabraknie Wam niczego (na pewno akcji nie zabraknie). Miało być 35, teraz podpuszczają na 25 i ciekawe na ilu to wyląduje jak już ustawiony lata wcześniej skup się skończy.
[x]
ACTION -1,85% 26,60 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.