Krytyka to rzecz właściwa...czekamy na te zaskakujące-dynamiczne wyniki za IX, co do wystawienia tych pakietów po 10k to nie jest to osoba niezadowolona kursem, czy zbyt małym zaangażowaniem Prezesów (przecież skup robią :) ), bo jakby to był ktoś mega niezadowolony to by puścił PKCem wszystko i humor miał lepszy :)
- 1+1+2+1+......... - Co robicie??? - Liczymy obroty miesięczne. - Po co??? - Musimy podać w raporcie miesięcznym tym frajerom ups inwestorom -Chcecie kalkulator??? - Nie, mamy liczydła i patyczki!!!
"Prezes wskazał, że lipiec tego roku mile zaskoczył spółkę, natomiast sierpień zaskoczył negatywnie. "Wrzesień pokażemy za parę dni, natomiast jesteśmy z niego zadowoleni" - powiedział prezes."
Więc czekamy spokojnie, wierząc, że będziemy zadowoleni (i że patyczków do liczenia wystarczy)
Gra na czas, to gra jak każda inna. Akcje trzeba wypchnąć w tłum, póki jeszcze można. Dla tych którzy nie mają jeszcze pełnego obrazu, podam, że jesteśmy ponad 3% niżej niż rok temu. A w tym samym roku spółka wyrzuciła kilkadziesiąt milionów na skup akcji. Takiej zagadki to nawet etatowy detektyw nie rozwiąże.
no i jednak to komunikat ACTION zablokował serwis. Co prawda nie o gigantycznych obrotach miesięcznych ale o niewyobrażalnych ilościach skupionych z rynku akcji. Brawo ACTION!!!!!!!
uśmiałem się, ale gdybyś pomógł i robił obroty dzienne choćby 3x większe to by kupili 2-3 więcej, a tak...nie mogą :) z 2ej strony jeszcze 3 takie mini skupy i szarpną po taniości ok.40k szt w samym październiku, powoli jak żółw ociężąle, a później przy skupie wystawią wszystko i coś im wpadnie do koszyka. Liczę, że po raz 3i też soczysta "dejwidenda" i mi się trafi silny walor ! :)
i liczą i liczą i liczą tak już ósmy dzień roboczy. Ciekawe czy liczydła przegrzali czy patyczków zabrakło. Skoro liczą tak długo to chyba faktycznie będzie grubo. Na jakie obroty za wrzesień liczycie??? Ja myślałem o minimum 250 mln
wreszcie policzyli, gratuluję!!! Znów jest gorzej niż w zeszłym roku, niestety pudrowanie skupem nie wystarczy aby trwale podnieść kurs (no chyba że puder będzie aplikowany porcjami i z pewną taką nieśmiałością).
Piotr jest Waszym pasterzem i nie zabraknie Wam niczego (na pewno akcji nie zabraknie). Miało być 35, teraz podpuszczają na 25 i ciekawe na ilu to wyląduje jak już ustawiony lata wcześniej skup się skończy.