ciekawe ile osób nabierze się na takie naganianie:)) Liczyłem na większy spadek i ustawiłem się z kupnem na 0,19, ale zaczynam wątpić, czy znajdą się aż tacy frajerzy.. Coś na podejrzanie małym wolumenie te spadki. Jak myślicie, czy o 15:00 będzie się dało dokupić za 19 groszy, czy powinienem ustawiać się wyżej?
ladnie tutaj panowie naganiacie. cos mi sie wydaje, ze arkusz wskazuje nam na spore ukryte s... nie ma jakiejs ogromnej podazy ale i popyt cos slaby... ciezko zlowic leszcza ;)
pewnie do końca tygodnia będą takie perturbacje i próby wyciągnięcia od panikarzy. Ustawiłem się na 0,22, ciekawe, czy uda się kupić. Raczej wątpię, popyt jest zbyt duży, a nikt nie chce sprzedawać większych ilości poniżej 26 groszy...
trzeba wskrzeszać takie tematy, bo wtedy paradoksalnie kurs rośnie. Na monnari od dwóch tygodni forum grzmi, że musi rosnąć, a spada. Trzeba sprawdzić odwrotną metodę:))
zostawiłem sobie 500 PLN - skocze sobie na bandzi i karzę ustawić o pół metra dłuzsza linę :D:D:D jak skakac to z klasą - ale sznur to tez fajny pomysł - nie bedzie nietaktem jesli spytam gdzie i za ile kupiłes sznur :D:D:D:D:D:D:D
wygrzebuję swój ulubiony temat, bo jest na czasie:) bez dodatkowych komentarzy. Sznur mam jeszcze w szafie, jak KHS spadnie poniżej 10 groszy to zacznę się martwić....