• Połowa skupu Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Wydali już połowe kasy na 700 tysi.

Jak myślicie skupią drugie 700 tysi?

chyba ze swoje bo nie moje.

• Re: Połowa skupu Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Jezeli im to jednak się uda to fiu fiu.

Zostało by 7,6 mln akcji po 2 złote- długo to się i tak nie ustoi w miejscu.
    Jak już kryzys minie 2 mln zysku co uważam za rozsądne (moze coś tam jeszcze przejmą) dało by na 1 akcje 26 groszaków. Dywidenda co roku i wygląda to inwestycyjnie całkiem ok. Spekulacyjnie w sumie też.
    A na 2 fixy trafią jak obrociki będą mizerniutkie. Mają sznase wykorzystać skup żeby wyjść z listy alertów.
  • Re: Połowa skupu Autor: piotrs75 [91.208.32.*]
    Jeszcze nie jesteśmy w połowie skupu. O ile mnie pamięć nie myli to skup był ograniczony do 2 milionów akcji, za nie więcej niż 3,5 mln PLN.

Na razie wydali 1,6 mln PLN. Czyli zostaje do wydania ponad 13 tyś. dziennie.
    Wydali 1,59 mln
    zostało 1,41 mln
    kasa przeznaczona na skup= 3 mln

Osobiście iczyłem że wejdą szybko powyżej 3,5 mln i spekula bedzie sobie hasała powyżej- ale widac że chcą jeszcze taniej dobrać :(
    Tak czy siak jest dobrze ale nie najgorzej jest.
  • Re: Połowa skupu Autor: ~goral11 [83.11.201.*]
    Tak czy siak technicznie do góry.Jest to jedna z lepszych i b.perspektywicznych spólek na GPW.Za tydzień przebije 2.80-2.90 i zacznie się.Fundusze przyjeżdżają do społki kupić od właścicieli ale chętnych na sprzedaz brak.Muszą na giełdzie.Spólka wkrótce musi kupować drożej bo musza sie zmieścić w czasie.KNF karze za to.UP i UP do 5-6zł.
    Jak nie chcą na 2 fixy trafić i wyjść z listy alertów to minimalna cena 2,7 PLN.
[x]
PROCAD -0,83% 2,40 2022-06-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.