• mash Autor: ~zenuś [188.146.123.*]
    Chyba ważna informacja ze spółka chce szukać partnera do przeprowadzenia badania w MASH
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Molecure-liczy-na-pozyskanie-partnera-w-OATD-01-ktory-moglby-rozpoczac-badania-rowniez-w-obszarze-MASH-8822039.html (MASH tłumaczenie -stłuszczeniowe zapalenie wątroby) Jak ~biotech i ~Wielki Gatsby zamiast isć pobiegać, będa za dużo jesć pić i siedziec przed kompem zeby dowalic nielubianemu prezesowi to za kare ich tez to spotka.
    Prezes mowil rok temu że jak w sarkoidozie pojawią sie dobre rezultaty to bedzie oznaczac że lek ma potencjał równiez w innych chorobach i jkby sarkoidoza poszła szybko i dobże to społka sprzedalaby OATD-01 za bardzo duże pieniadze. Tak se pewnie prezes hazadrowo planowal i nie ma co go za to winić bo to moglo sie udac. ale badanie idzie zle w spólce kończy się gotówka i spólka chce spartnerowac OATD-01 i na wyniki z sarkoidozy nie czekac.
  • Re: mash Autor: ~Mb [185.75.1.*]
    MASH to taki film był, całkiem śmieszny. O szpitalu, trzymam kciuki za badania tam. Bo choroby takiej jak MASH nie ma.
  • Re: mash Autor: ~Wielki_Gatsby [94.254.132.*]
    Pan sz. juz zaczyna brzytwy sie chwytac. Niedlugo zrobi pewnie konfe o cudownych właściwościach oatd01 we wskazaniu na długowieczność. A na powaznie - do celi panie sz.
  • Re: mash Autor: ~Ja [89.78.86.*]
    Też myślałem, że Nash ale w srodowisku zmienili nazwę i już jest używany skrót Mash.
  • Re: mash Autor: ~wujek [212.191.142.*]
    doczytaj
  • Re: mash Autor: ~Ja [89.64.13.*]
    Pytanie na ile kluczowy jest ten fragment wypowiedzi: "i gdzie rozmowy są zaawansowane"
[x]
MOLECURE -1,79% 7,70 2025-10-06 17:03:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.