• Dane medapp Autor: ~Twojpodpis [178.182.206.*]
    W całym arkuszu mamy ok
    860 970 akcji pozycji kupna
    1 944 347 akcji pozycji sprzedaży

Na k w jednej pozycji 679910 na 0.44gr
    Na s w jednej pozycji 616611 na 0.17gr

Mamy 250mln akcji wszystkich z czego ft stanowi 48.19%

Gdzie reszta akcji z ff ? W całym arkuszu 2.8mln z czego 1.2mln w 2x pozycjach.

Gdzie 117mln akcji? Bo rynek tego nie ma, może nadziali się kilkadziesiąt osób po kilkadziesiąt tysięcy to wciąż kropla w morzu. Kto przewala te ilości i po co?

Należy do tego dodać af tj kluczowe komunikaty powstałe na przestrzeni ostatnich lat oraz daty ich zapadania i realizacji które wiążą się ze spółkami które weszły w skład medapp s.a.

Wnioski każde swoje, wydmuszka, nic nie produkuje a to co ma jest przestarzałe? Jaka wiedzę mają wypowiadający się na plus czy minus o ich produktach?

Pozdrawiam
  • Re: Dane medapp Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Sabałowe bajania i tyle !!
  • Re: Dane medapp Autor: ~Twojpodpis [83.28.224.*]
    Administrator usunął sporo postów z konkretnymi informacjami. Zostawił ot to takiego bacę czy dyrdymały i wymysły. Ciekawe dlaczego? Ludzie piszą kupuj nie kupuj i to jest zostawione. Zakłamane posty z głupimi informacjami również zostają.
  • Re: Dane medapp Autor: ~Baca [83.4.145.*]
    No to czytamy te mundre wypociny , czytamy i patrzymy jak kurs wali o sufit .... haha sam mam 100 tysi tego śmiecia i czekam , tylko nie bardzo wiem na co ....
  • Re: Dane medapp Autor: ~Twojpodpis [178.182.204.*]
    Wszedłeś za wcześnie lub chciałeś wyjść za późno. Takie lekcje dostaje dziesiątki ludzi codziennie na rynku. Teraz teraz test cierpliwości. Jak mawiał jeden siwy koleś, jesteśmy w miejscu gdzie od niecierpliwych zbierają cierpliwi.
    Powodzenia
  • Re: Dane medapp Autor: ~drit [185.48.129.*]
    Jak następnym razem wrzucisz na forum Bankier.pl jakiś pozytywny i merytoryczny post o MedAppie,
    to szybciutko zrób screenshot i wrzucaj na jakiegoś bloga, żeby móc potem pokazać co zniknęło.

Ale bez dowodów takich bajek nie opowiadaj, bo wpisy usunięte przez moderatora są widoczne jako takie,
    a tutaj od dłuższego czasu wypowiedzi jest mało, bo nie ma komu ani o czym rozmawiać.
    Wpisy są usuwane , ale to inna bajka ...czy tutaj nie ma modera ,, czy tutaj niema innych do podjechania z kursem ,, a ci co mają duże ilości akcji nie chcą sprzedać drożej ... kurs spikował , ciekawe czy będą wzrosty , ciekawe !!
  • Re: Dane medapp Autor: ~fiśper [91.237.77.*]
    posty są usuwane drit przez moderatora w dwojaki sposób
    1 to post usunięty i opisany bez tekstu że usuną moderator
    2 to posty całkowicie usuwane bez żadnego śladu ,tak jakby nikt nic nie napisał
    BACO ... co do wzrostów i jakiegoś mocnego ruch w górę to dobrze by było żeby spokojnie po 2-4% kurs rósł beż żadnych mocnych odbić wież że zlecą się kółkowicze i spekulanci którzy i tak tylko na paru procencikach się załapią i nie jest to dobre dla kursu SPOKOJNIE W GÓRĘ I NAJLEPIEJ W DŁUGIM HORYZONCIE CZASOWYM do 3-5 zł
    Wielu chciałoby sprzedać, ale nikt na prawdę nie chce kupić;
    dlatego pozorowane transakcje są gdy nie ma innych ofert.

Jeśli ktoś jest gotów sprzedać taniej, a ktoś inny kupić drożej,
    to dla obu warunki są spełnione, więc dojdzie do transakcji;
    ale tu chcą drożej sprzedać, a taniej kupić, a tak się nie da.

Jeśli coś zostało wam usunięte bez śladu,
    to następnym razem zróbcie screeny i pokażcie, że było;
    inaczej wasze insynuacje nie są wiarygodne.
  • Re: Dane medapp Autor: ~Twojpodpis [178.182.204.*]
    Spółka jest rozrzucana po słupach, czas zna tylko przerzucający ile jeszcze musi rozłożyć. Odbiór już się zakończył. Rozgrywka pod czuje pod news co nie jest zagadką, przerzucajacy wie ile ma czasu bo sam wyprodukuje news pod który to robi. Podczas zakupów czuć reakcje na ingerencję w arkusz. Ulicy nisko nie ma. Grzali się wysoko i dawno pod Microsoft.
    Sama spółka ma potencjał oby go nie zmarnowano. Jak wielu nie jestem tu by być udziałowcem a staram się wyczuć moment jak chyba większość.
    Ogromny plus to spora ilość ludzi obserwujących ta spółkę którzy dołącza do gry. Rynek na nią czeka.
    Jeśli Ty wiesz, że nie chcesz być udziałowcem, to czemu uważasz, że ktoś inny miałby chcieć?
    Obserwujący MedApp wiedzą już dawno, że utopili tu pieniądze i chcą co najwyżej drożej sprzedać co się da na podbitce,
    więc kto niby kupi drogo, jak wszyscy chcą sprzedać i do 35 gr może być wtedy w sprzedaży z 5 mln akcji albo więcej?
    Jak nie uda się sprzedać na podbitce, to zaraz po niej większość będzie wywalać taniej niż przed,
    ale czy wtedy ktokolwiek będzie chciał jeszcze kupować?
    po czym stwierdzasz że są niewiarygodne nasze wpisy ? nie pamiętasz że i Ty kiedyś miałeś takie zajście że rozpisywałeś się jak admin usunął twojego posta bo za mocno jechałeś po spółce ? amnezja ?
    jak sądzisz drit te 60k z rana to słupy się wymieniły między siebie czy może ktoś zbiera ,uśrednia ?
    Jakie słupy ? ,,, ktoś uśrednia i jest mądry , bo prędzej niż później kurs wyskoczy ponad 25 grocholi ,,,
    chciałeś napisać 2,5 złotego ? 25 gr to jest dalej okazja na zakupy jak ktoś chciałby 10-cio krotnie powiększyć swoją inwestycje
    każdy ma prawo do podejmowania samodzielnie decyzji i nikt nikomu nic nie sugeruje może sprzedać po 18 gr i zapomnieć lub kupić i poczekać czy wtopił, czy zarobił ,ale na BOGA niech każdy sam podejmie decyzje na pewno nie pod kontem czytanych postów !!!!!
  • Re: Dane medapp Autor: ~Autor [176.103.72.*]
    poczytaj o inwestowaniu oraz uśrednianiu w trendzie spadkowym popatrz w lustro i sam sobie odp kto jest mądry. Czekajacy czy usredniajacy po drodze.
    ten kto ma szczęście i trafi w dół i sprzeda na górce uśredniający jak i czekający zawsze mogą byś w plecy a takie książkowe mądrości są dobre , tylko w teorii PISAŁEM i myślę że zrozumiałeś !!!!! każdy podejmuje decyzje samodzielnie nie pod wpływem emocji !! czy to zrozumiałe ???
    Baju , baju ... miałem brane po 24 gr i dobrałem do 100 tysi ... mam średnią 19,8 grochola ,,, i co ?? jak podbiją na 21 to mogę spokojnie wypier.....ć !!
    bier łowce i rob co chcesz Ba co
    dzisiaj ci się uda wyjść
    No i co mi po tych wypocinach ćwoku forumowy , nawet nie wiesz o co biega !!!
    po co obrażasz? jak jęczysz że stracisz i trzęsiesz się ze strachu , sprzedaj i za oscypki się zabierz

Oscypki się opchnie miastowym i będą dudki ,,, dokupi się jeszcze tego śmiecia !!
  • Re: Dane medapp Autor: ~fiśper [91.215.35.*]
    słuszna droga ,tylko po co obrażasz jak się czaisz kupić MEDAPP jak najniżej Twój wybór nie będziesz miał do nikogo pretensji !!życzę dużych zysków z inwestycji i z oscypków i MEDAPPu
[x]
MEDAPP 4,31% 0,17 2025-11-07 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.