• A gdzie jest OMLet? Autor: vacarius [31.60.126.*]
    Który kilka lat temu prawie dorównał kapitalizacji 11bit? Znów po 1zł? Gdzie są ci co się kłucili ze mną ze tam biorą po 20zł? Wiecie co jak by jujubee miało kapitalicacje około miliarda po sukcesie Dark Moon to ja sprzedam wszystko!
  • Re: A gdzie jest OMLet? Autor: vacarius [31.60.126.*]
    Ale pewnie odkupię ale przy kapitalizacji poniżej 100 milionów.
    Przy kapitalizacji około miliarda miałbym 10000% zysku kto trzyma dłużej? Ja bym miał jakieś 4 miliony zł. I prawie milion podatku belki do zapłacenia z tego.
    Podobnie sprzedałem Biomed Lublin gdy widziałem 2000%. I szczepionka się pojawiła na rynku piersza to po co komu jakieś osocze gdy jesr szczepionka. Od razy sprzedałem Nie na samym szczycie po 24 ale po 20zł sprzedałem Kto mówi ze kupuje w samych dołkach i sprzedaje na szczytach ten raczej gra tylko wirtualnie na giełdzzie i już siedzi w Choroszczy na zakładzie zamknętym.
  • Re: A gdzie jest OMLet? Autor: ~Nowy [91.225.135.*]
    OML moze miec mcap 500 mil spokojnie( jezeli nastroje sie poprawia), JUJU nawet optymistycznie 50 mil nie przebije, bo wszyscy wyjda przy 10 zl, nawet prezes I firme zamknie
    Ale nie uwzględniasz akcjonariatu z kasą. Te stare dziady co mają kasę na giełdzie nie grają w coś takiego jak gimbusy ze się lata z mieczem biega po ścianach i szlachtuje ludzi. Starsi gracze z kasą wolą strategie geo polityczne. A gimbus który by kupił po 20zł OMLeta to nie ma kasy na szczęście swojej bo kieszonkowe za małe.
    Tu wiekszosc I tak ma akcje JUJU, OML, ( teraz pewnie 11 bit zaczniemy kupowac), I jak wszyscy pewnie najpierw wyjdziemy z JUJU tak miedzy 3-3.5zl, puzniej wszystko w OML wlozymy, I wyjdziemy PO 3-4zl. I bedziemy bogaci. A puzniej w cos znowu wejdziemy I wtopimy znowu . No ale Co sie ugadamy na bankierze to nasze
  • Re: A gdzie jest OMLet? Autor: ~src [46.134.86.*]
    Oml 500mln hahahha
    Za co? Podaj mi roczne wyniki za ostatnie 3lata i stan gotówki w spółce
    Tu na juju 50mln? To zależy. Jak dm odniesie sukces to i zarobi kilka mln to tak. Jeśli sprzeda się fajnie i da juju banke to raczej 20-30mln bo są inne gry
    A jeśli będzie klapa to pozamiatane :)
    Ja liczę na coś między opcją nr 1 i nr2
    Czyli sukces DM większy niż real1 ale Frostpunka to tu nie będzie
    Za JUJu przemawia mkap. Obecnie 10 mil to naprawde malutko, a potencjal duzy. ( I latwo krecic akcje)Niestety nie mieli zadnej dobrej gry, I dlatego tu bedzie bardzo nerwowo. OML zrobilo gry ktorej sie sprzedaly w ponad mil kopi, wiec mkap 500 w mojej ocenie jest realny, zwlaszcza ze juz nie raz byl wiekszy. A jakies wyniki roczne mial jjb za ostatnie 3 lata? Dodacje dodacje, dotacje
  • Re: A gdzie jest OMLet? Autor: ~Tomi [81.243.225.*]
    No tak raczej frostpunka nie będzie ale co to za kapitalizacja teraz na jujube ?
    DM jak wypali to się zobaczy do ilu kurs może podciągnąć w górę....
[x]
JUJUBEE 2,98% 0,90 2025-11-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.