• pytanie do ecapital Autor: ~Sven [146.70.103.*]
    Dzień dobry,

proszę o szczerą odpowiedź, czy zamierza Pan jak to określa użytkownik o nicku "pozytywny" "sypać akcjami". Powstrzymuje mnie to przed podjęciem decyzji inwestycyjnej. dziękuję
  • Re: pytanie do ecapital Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Wydaje mi się że to już gdzieś padło. Jak tu ostatnio był to deklarował chęć powiększania udziału.
    Ale czy to jest jeszcze aktualne to nikt nie potrafi powiedzieć.

Nie wydaje mi się aby takie otwarte deklaracje oficjalnie pojawią się na tym forum. Na pewno byłoby nie na rękę tym którzy chcą tanio kupić.

Po drugie sugerowanie się opinią anonimów na forum ( pozytywnych/negatywnych) to bardzo zła metoda inwestowania.
    Biorąc to pod uwagę zachęcam do zapoznania się ofertą obligacji skarbu państwa.

• Re: pytanie do ecapital Autor: ~Sven [82.102.22.*]
    Dnia 2024-10-07 o godz. 12:38 the_bob napisał(a):
    > Wydaje mi się że to już gdzieś padło. Jak tu ostatnio był to deklarował chęć powiększania udziału.
    > Ale czy to jest jeszcze aktualne to nikt nie potrafi powiedzieć.
    >
    czy mogę prosić o pomoc w znalezieniu tego wpisu/link?
    z góry wielkie dzięki!

https://www.bankier.pl/forum/temat_pytania-do-glownego-inwestora,67511453.html
    "Odnośnie Nano to moją misją jest doprowadzić tą spółkę do pierwszej komercjalizacji. To jest plan minimum, a niewykluczone, że ta przygoda potrwa znacznie dłużej, bo razem z Prezesem Mazurkiem mamy bardzo ambitne i dalekosiężne plany.
    Oczywiście, że będę zwiększał swoje zaangażowanie w Nano, bo obowiązuje mnie umowa inwestycyjna. Dotychczas skupowałem też akcje, gdy ich kurs spadał i zapewne tak będzie w przyszłości. Najprawdopodobniej wezmę też udział w ostatniej przed komercjalizacją, rundzie finansowania na przełomie 2024/2025. Zdecydowanie mogę powiedzieć, że Nano wysuwa się na najważniejszą pozycję w moim portfelu inwestycyjnym."

Ale zapoznaj się z całym materiałem. Mogę potwierdzić że to nie była ściema - gościu na LN przyznał się do wszystkiego.
  • Re: pytanie do ecapital Autor: ~Sven [146.70.103.*]
    Dziękuję i pozdrawiam Bob
    Nie mam więcej pytań
  • Re: pytanie do ecapital Autor: ~Fg [46.134.59.*]
    Niewiarygodne.... nie wierzę, że ten wątek założony jest na poważnie, a nie dla jaj.
  • Re: pytanie do ecapital Autor: ~szpaner [5.173.166.*]
    To na pewno nie jest prawda. Sprawdzam. Tylko nie ma jak sprawdzić podając info. Tego bronią przepisy i tajemnica handlowa do momentu informacji na PAP. Pl. W każdym razie jak tu pojawi się link do transmisji live z siedzimy Nano będzie to prawda. Sprawdzam!!!
[x]
NANOGROUP -1,79% 2,75 2025-09-26 16:28:38
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.