• Jest moc Autor: ~Arti [89.64.39.*]
    Widać to na rynku dzisiaj
    Szkoda gadać
  • Re: Jest moc Autor: ~Posiadacz [85.221.251.*]
    A z czego ma być?
    Wyników sprzedaży nie ma, promocji nowych gier nie ma, dużego inwestora też.
  • Re: Jest moc Autor: juda [185.230.31.*]
    przecież jest raport o sprzedaży
  • Re: Jest moc Autor: ~Posiadacz [85.221.251.*]
    Faktycznie, nawet niezłe.
    To brakuje jeszcze czegoś o nowych produkcjach i musi wjechać duża kasa bo Ci co oddali chyba nie wrócą za szybko.
  • Re: Jest moc Autor: ~rony90 [37.47.222.*]
    Gra straciła już widoczność na Steam, ale w 4 dni zwróciła się w ok. 80-85 proc. Czekamy teraz na: halloween, info o pełnym zwrocie nakładów na NSA oraz szczegóły projektu "konsultowanego z playwayem".
  • Re: Jest moc Autor: ~Franek [89.64.98.*]
    Też tak czekałem na wszystkie okazje dwa lata temu. Czekałem czekałem…..i czekałem i opchnalem.. Z ciekawości wpadłem zobaczyć co bym wyczekał i okazuje się że wyczekałbym wtopę. Tak jak ktoś napisał powyżej: raczej drugi raz w to piekło nie wdepnę.
  • Re: Jest moc Autor: ~Arti [89.64.40.*]
    Ja jestem od początku mogłem nieźle naprawdę nieźle zarobić lecz liczyłem na więcej no niestety się przeliczyłem teraz nawet strach usredniac .Myślę że dużo ludzi wtopiło i czeka cierpliwie na jakieś dobre i formacje, lecz czy takie będą
    ....
  • Re: Jest moc Autor: ~Arbiter [37.248.172.*]
    Nie no spokojnie to kiedys chyba urosnie,ale nie duzo bo batony po 250k już poustawiane na 2.50. A jak nie urosnie no to spadnie. Następna sprzedaż papiera przez prezesa będzie świadczyła tylko o 1dnym.
[x]
MADMIND 1,33% 1,14 2025-10-10 16:49:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.