• jakie oferty biznesowe? Autor: ~vasilij [83.31.15.*]
    zastanawiam sie nad zmiana operatora, chce przejsc na taryfe biznesowa z indywidualna. bardzo duzo dzwonie. przydalby sie tez telefon, na co warto zwrocic uwage, polecacie cos? pozdrawiam
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~mirgag (CoM-TexT) [92.244.51.*]
    Zwróć Kolego uwagę na fakt, iż z osoby fizycznej nie można zbyt wiele wydoić, a z przedsiębiorcy owszem...
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~jackowiak [83.6.48.*]
    Jesli duzo dzwonisz, to potrzebujesz wysokiego abonamentu. np., w plusie masz juz 1300 minut za 23gr.. Dodatkowo nieograniczone darmowe minuty do plusa, lub 500min. na stacjonarne. Pisze akurat o tym, bo sam mam. Poczytaj oferty.
    Pozostanę jednak przy swoim zdaniu bez sprawdzania ofert z bardzo prostej przyczyny, iż jeśli coś potrzebuję, to jestem gotowy zapłacić dużo, czy bardzo dużo za dobry towar, więc obniżki, okazje i inne bzdury mnie nie interesują.

Nie znam też firmy, która daje coś za darmo, ponieważ firma istnieje dla produkcji i w rezultacie dla zysku. W innym wypadku, jeśli przekroczy na minusie zysk minimalny to upada.

No cóż, reklama jest po to, by sprzedawać... dobra reklama sprzedaje sama i o to chodzi.

Ponadto, ja patrzę od strony producenta, Ty klienta, więc wszystko jasne.
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~vasilij [83.31.5.*]
    no zauwazylem, ze play np. bardzo duzo daje promocyjek, jakichs ukrytych minut dodatkowych, tylko ciezko z nich skorzystac, bo zazwyczaj pierw trzeba wszystko wydzwonic np do 'wszystkich' by miec dostep do darmowych do play ;). takich kruczkow jest pelno. zdaje sobie sprawe , ze im latwiejsza i prostsza taryfa tym lepsza.
    Miło mi Vasilij, że jesteśmy jednak podobnego zdania.

Pozdrawiam.
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~mieszkol [83.6.85.*]
    Hm, ciekawa dyskusja.
    Z tym paly to wlasciwie nic nie wiadomo. strasznie kombinuja.

Najprostsze oferty sa w plusie i w orange. ale w plusie jak zwykle znacznie taniej.
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~vasilij [83.31.15.*]
    mieszkol Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Hm, ciekawa dyskusja.
    > Z tym paly to wlasciwie nic nie wiadomo. strasznie
    > kombinuja.
    >
    > Najprostsze oferty sa w plusie i w orange. ale w
    > plusie jak zwykle znacznie taniej.

zauwazylem, przesledzilem oferty. orange rzeczywiscie drogie polaczenia ma, wiem z opowiesci znajomych, ze oni maja zdolnosc do atrakcyjniejszych juz opcji, ale dla starych uzytkownikow, w ten sposob ich przy sobie zatrzymuja. natomiast jesli chcesz isc po oferte z dworu, to wychodzi drogo. przejade sei w weekend do salonu plusa, pogadam, zobaczymy jaki telefon zaproponuja.
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~mieszkol [83.24.253.*]
    No i jak Vasilij? Byłes w plusie?
    zapomniałem napisac, że jak patrzyłem to za 12 zł mieli do wykupienia pakiet nieograniczonych minut do plusa lub 500na stacjonarne.
    ale na pewno się już zorientowałeś.
    Podpisałes umowę? Daj znac.
  • Re: jakie oferty biznesowe? Autor: ~anna latawica [222.252.109.*]
    wg mnie plus jest taki se