ZABIORĘ NA HURTOWE ZAKUPY ODZIEŻY, BIELIZNY I GALANTERI DAMSKIEJ DO WŁOCH. W ZALEŻNOŚCI OD POTRZEB ZAWIOZĘ DO HURTOWNI I PRODUCENTÓW .
CENY JUŻ OD 2 EURO .ZAPRASZAM .
Witam,właśnie jestem na etapie końcowym remontu sklepu odzieżowego,interesuje mnie taki wyjazd na zakupy do Włoch.
Proszę mi napisać jak to się odbywa.
Mój e-meil marlenasm@interia.pl
Pozdrawiam Marlena
Jestem bardzo zainteresowana takim wyjazdem. Wczoraj podałam niewłaściwy adres e-mail. Czekam na szczegóły pod adresem: d_pro-hibition@wp.pl
Pozdrawiam
Witam, jestem bardzo zainteresowana wspólnym wyjazdem sama planowałam go w przyszłym tygodniu ale jade w ciemno nie mam nic pewnego. Prosze o kontakt jak taki wyjazd miałby wyglądać.
WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH WYJAZDEM PO TOWAR DO WŁOCH ,PROSZĘ O TELEFON POD NUMER 602 104970 .UDZIELĘ WYCZERPUJĄCYCH INFORMACJI I ZAPOZNAM Z KOSZTAMI .POZDRAWIAM
witam posiadam oryginalna odziez takich marek jak cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz wyjatkowe nie hurtowe ilosci (nie chiny nie turcja)5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.
Ja podpisuje sie pod wypowiedzia "cudownych ubran" faktycznie hurtownie w Gliwicach maja rozmiarówke 32 i mniejsza kto w tym chodzi,jak sie dzwoni to ok ale jak sie jest na miejscu to Pani mi wciska kit ze włosi nie maja wiekszych rozmiarow jak nasza L co za cygaństwo kto to widział!!!!!!!!!!!!!!!!!WSTYD NAPRAWDE WSTYD ZE NA SLASKU TAK OSZUKUJA