• Info od XTB Autor: ~XTB [31.179.80.*]
    Jakby naganiacze pisali, że nie było żadnej awarii.

Informujemy, że inwestorzy mogą już w pełni korzystać z naszej aplikacji mobilnej. Bardzo przepraszamy za niedogodności spowodowane jej przejściową niedostępnością.
  • Re: Info od XTB Autor: ~Kaczan [31.135.199.*]
    Ja , w odróżnieniu od troli spadziowych żadnej informacji nie dostałem bo u mnie cały czas działało XTB

Czy to znaczy , że jestem poszkodowany ?
  • Re: Info od XTB Autor: ~XTB [31.179.80.*]
    Nikt nie dostał wiadomości, napisali to na swoich oficjalnych profilach np. na X, więc nie brnij, że żadnej awarii nie było
    Dobra to oficjalnie jestem poszkodowany bo u mnie cały czas działała aplikacja XTB

Xddd
    Tak podobno konta demo i z saldem do 1000 zł działały bez awarii
    Fajnie , że informujesz ale co mnie interesuje , jakiego konta używasz

Rozumiem , że się uczysz i stąd u ciebie to demo , więc życze powodzenia w przyszłości i inwestycjach

Pocieszę cie , pewnie większość od dema zaczynała , żeby się naczyć tylko niektórym nauka szybciej szła niż tobie , bo cię kojarzę już z forum od dłuższego czasu
    Nie, ja mam normalne konto dlatego dotknęła mnie awaria.
    Na początku dałeś że dali informacje a teraz piszesz ze ciebie awaria dotknęła

Wcześniej przyznasz ze demo masz a potem jednak przypominasz , że realne konto

Tak dużo pytań , a tak mało odpowiedzi

Rozumiem twój ciężki żywot jako trola, ale spójności w tym nie ma żadnej w tym co piszesz
    Ty masz dwubiegunowość? Była awaria dali informację, że przepraszają, o czym tu dyskutować?
  • Re: Info od XTB Autor: ~Damian [15.220.169.*]
    Stary, patrząc na twoje wpisy, to rzeczywiście, to raczej ty masz dwubiegunowość...
    Poza tym,. dawno po sesji, a ty dalej aktywny na forum, to też o tobie dużo mówi.
  • Re: Info od XTB Autor: ~Mak [89.64.24.*]
    Operacja cinkciarz zakończona. Proponuję nie zaczepiać lokalnego bulionera .
[x]
XTB 0,84% 109,96 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.