• CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~wiktoria266 [80.238.82.*]
    MAM DOJSCIA DO MARKOWYCH CIUCHOW I GALANTERI ZNANYCH MAREK Z WLOCH JAK KTOS JEST ZAINTERESOAWNY ZAPRASZAM NA @ mms6@op.pl
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~kasiah1980 [83.25.130.*]
    Witam !

Jestem zainteresowana, proszę o kontakt : kasiah1980@wp.pl

Pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.238.239.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~hipertunia [213.158.196.*]
    Witam serdecznie,

Bardzo proszę o ofertę na adres tunka2611@wp.pl
    z góry dziekuję
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~Szymon0000 [212.106.30.*]
    Witam,
    Jeśli oferta jest jeszcze aktualna to jestem zainteresowany.proszę o ofertę na adres Szymon0000@wp.pl
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~bzik77 [213.92.152.*]
    Jezeli jest jeszcze mozliwosc przysłania oferty to prosze na bziczek1@op.pl
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~kropelka55 [78.88.178.*]
    Jestem bardzo zainteresowana,proszę o info. na adres: agnieszka.a1@op.pl
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~Strefa Italia [85.178.43.*]
    Witamy serdecznie,

jestesmy firma z siedziba w Polsce i w Niemczech, ktora od przeszlo 2 lat zaopatruje sklepy z odzieza firmowa. Dostarczamy towary takich marek jak, m.in.: Roberto Cavalli, Just Cavalli, Versace, VJC, D&G, Gucci, Moschino, G.F.Ferre , Galliano, Exte, CNC, itp. Dzialamy wylacznie na zlecenie klienta. Zaopatrujemy w odziez skorzana takie sieciowki jak: Venezia i Gino Rossi.
    Mamy bezposredni kontakt i dostep do fabryk i magazynow we Wloszech, przez co nasze ceny sa bardzo konkurencyjne. Istnieje mozliwosc zakupu pojedynczych modeli, jak rowniez calych stockow (od 100 sztuk): koszule meskie i damskie, jeansy, spodnie materialowe, garnitury, marynarki, paski meskie i damskie, t-shirty, bluzy, buty,torebki, kostiumy kapielowe, bizuteria, krawaty itd. Towar dowozimy bezposrednio do Klienta.
    Proponujemy wstepne spotkanie u Klienta, w celu ustalenia indywidualnych cen.

p.s. przepraszamy, jezeli nasz mail dotarl do Panstwa zawirowany (ostatnio sie niestety zdarza).

Pozdrawiamy i zyczymy udanej wspolpracy!

A&M New Style

tel. + 48 793 069 930
    + 48 669 844 706
    +39 3477871698

http://www.strefaitalia.republika.pl
    http://www.strefaitalia.pl.tl
    www.strefaitalia.intelishop.pl
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~jarasvip [83.20.113.*]
    http://picasaweb.google.com/jarasvip33

witam posiadam odziez takich marek jak cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz wyjatkowe i indywidualne 5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
    mozliwy odbior osobisty.

zainteresowanych prosze o kontakt
  • jestem zainteresowana kupnem louis viton torebki Autor: ~wioletta dabrowski [77.212.227.*]
    jarasvip Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > witam posiadam oryginalna odziez takich marek jak
    > cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz
    > wyjatkowe nie hurtowe ilosci (nie chiny nie
    > turcja)5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
  • Re: jestem zainteresowana kupnem louis viton torebki Autor: ~jarasvip [83.20.142.*]

witam posiadam odziez takich marek jak cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz wyjatkowe i indywidualne 5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
    mozliwy odbior osobisty.

• Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~wioletta dabrowski [77.212.227.*]
    czy moge prosic mniej wiencej o jakies ceny i adres
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~jarasvip [83.20.128.*]
    prosze o adres mail jarasvip33@wp.pl lub o podanie go na gg5059763 oczywiscie wysle cennik
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~wioletta dabrowski [77.212.227.*]
    moj gg 811360 z gory dzienkuje
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~AGNES* [89.243.4.*]
    Wita,jestem zainteresowana waszą ofertą,proszę o przesłanie katalogu wraz z cennikiem
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~jarasvip [83.20.152.*]

mozliwy odbior osobisty.

• Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~ewelinca [87.3.223.*]
    Mam prosbe. Czy mógłby mi ktoś udostępnic adres do hurtowni odzieżowej w Rzymie?. prosze pisac na meila z góry dziękuje.
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~cudowne ubrania [79.187.211.*]
    Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.

pozdrawiam
  • Re: CIUCHY Z WłOCH MARKOWE Autor: ~cudowne ubrania [79.187.211.*]
    SPROSTOWANIE!!!!

Tylko nieliczni ale nikt z tych "wyłącznych importerów" o których pisałam wcześniej. Ci "wyłączni" mają tylko wielkie G......