• XTB przerwa techniczna Autor: ~zak24 [31.60.91.*]
    Coś chyba dalej kombinują. Ogłosili właśnie przerwę techniczną. Czy u was też?
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~Dzery [83.31.121.*]
    Ilość akcji się nie zgadza? Za dużo zablokowanych? A może wezwanie poszło ? A może faktycznie problem techniczny ... Któż to wie
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~zak24 [31.60.91.*]
    Obstawiam, że coś z blokadami im się nie zgadza. Nie docenili nas. Liczyli pewnie, że trochę akcji wpadnie do wypożyczalni, a tu klops
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~Dziadek_Marek [77.252.160.*]
    ING działa
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~Pint [46.134.102.*]
    Dziwne rzeczy się dzieją, cóż przyglądamy sie
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~Dominicus [31.60.124.*]
    Przerwa techniczna...i w między czasie anulowanie oczekujących zleceń...i to w piątek, aby mieć czas przez weekend...- dobry cyrk...?

JSW koniec zjazdu i to niezwłocznie...i w górę...?

Takie jest moje zdanie, spostrzeżenie oraz opinia.

Pozdrawiam serdecznie Zjednoczoną Ulicę
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: jamnik322 [178.217.136.*]
    Platforma XTB jest serwisowana co tydzień od piątku godz.22 do soboty godz. 4:00.
    Osobiście mnie to wkurzało jak grałem na kontraktach na kryptowalutach.
    W każdym razie te przerwy występują regularnie, a jeśli mi nie wierzycie na słowo to sprawdźcie sobie jakieś aktywo które jest notowane 24/7 np. Bitcoin i przeanalizujcie wykresy godzinowe- zobaczycie że brak jest danych z okresów serwisowania.
    Sam jestem zainwestowałem w JSW, ale ludzie nie doszukujcie się wszędzie spisków bo to żałosne. Wczoraj też odkręcałem jakąś teorię spiskową, bo ktoś zauważył po sesji, że XTB pokazuje inny kurs dla JSW niż PKO BP- ja nie wiem jak można korzystać z platformy inwestycyjnej i nie wiedzieć jak ona działa. Ja w pierwszym dniu korzystania z XTB wykryłem, że jest ona w pewnym stopniu ułomna, bo na GPW nie można składać zleceń od 16:50 do 8:30, inaczej liczona jest zmiana kursów oraz po 16:50 nie są aktualizowane ceny akcji. Są jeszcze oczywiście inne mankamenty, ale chyba nie o tym miało tu być.
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~guru_GPW [37.248.174.*]
    tu się zgodzę z przedmówcą. Praktycznie co tydzień jest w XTB przerwa techniczna.
    Także kochani nie ma o co bić piany... Naprawdę.
    Dobrze, dobrze, ale przerwa nie zaczęła się o 22:00 tylko o 16:00. Przynajmniej u mnie
    Pierwszy raz się tak zadziało
    Nie, często w piątki około 16ej jest ten komunikat.
    Mam XTB ponad półtora roku, tak było od zawsze.
    Nieraz bliżej końca sesji, różnie.
    Nie dopatrywałbym się tu drugiego dna.
    Oby tak było jak piszesz
    Takie info dostałem od supportu:
    "Dzień dobry, uprzejmie informujemy, że aktualnie odnotowujemy problemy techniczne z aplikacją mobilną. Pracujemy nad ich rozwiązaniem. Zaznaczamy jednocześnie, że platforma web działa prawidłowo." 
    Ja mam tylko na lapku. Nie korzystam z aplikacji, więc się nie wypowiem na ten temat.
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~2nice4u [83.29.142.*]
    Przerwa w środku notowań? Ja nie mam pytań...
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~MZ [83.12.255.*]
    W ING często ogłaszają na weekend, a nigdy żadnych numerów ze zleceniami mi nie zrobili. (jak do tej pory)
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: dimmu3 [109.243.5.*]
    Tropiciele spisków z Dominicusem "Trzy Kropki" Pytajnikiem szukają dziury w całym.
    Szanować polski kapitał, który stworzył XTB, a nie wątki zakładać, bo serwery się przycięły na 5 minut.
  • Re: XTB przerwa techniczna Autor: ~Dominicus [31.60.124.*]
    @dimmu3

Ja dopiero zacząłem tropić...i kwestię OMI, OMI klienta pociągnę dalej...obecnie analizuję regulamin innej Firmy inwestycyjnej o podobnej działalności...i podobnych usługach...i skonfrontuje jej regulamin z regulaminem XTB..., tamta firma inwestycyjna dzieli się korzyściami ze swoimi klientami..., a w XTB klient ma prawo ŻĄDAĆ korzyść...ta część regulaminu jest bardzo ciekawa i dość niejasna, nawet kontrowersyjna...ma prawo żądać korzyści...z jakie tytułu...rachunek zbiorczy to rachunek zbiorczy, jak XTB lub inny podmiot...przeprowadza tam jakieś operacje np. związane z krótką sprzedażą...to każdy klient..., który jest ujęty w tym rachunku zbiorczym powinien z automatu otrzymać korzyści...najprawdopodobniej jest to ujęte pod hasłami-zwrotami rabaty, bonusy..., a według mnie jest tylko wybrana grupa, która jest ujęta.../ dostaje rabaty, bonusy..., a inni mają prawo żądać korzyści...od XTB...temat bardzo interesujący i zagadkowy...?

Wkrótce jeszcze wezmę na warsztat część regulaminu z akcjami ułamkowymi...bo on też dość ciekawy i zagadkowy...?

Takie jest moje zdanie, spostrzeżenie oraz opinia.

Pozdrawiam serdecznie
    Co do akcji ułamkowych, to z praktycznego punktu widzenia może być to przydatna funkcja dla inwestora, zwłaszcza w przypadku drogich akcji, jak np. LPP. Albo wyobraź sobie, że nie da się kupić ułamka bitcoina- pewnie z 90% inwestorów by odpadło bo kogo stać na wyłożenie 60k dolców za 1 "akcję".
    A jak sobie to prawnie XTB ogarnęło, to nie będę dywagował bo nie mam pewności, ale pewnie jest to normalne legalne
[x]
JSW 1,14% 23,00 2025-10-01 17:02:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.