Witam serdecznie,
mam bardzo duże doświadczenie w imporcie odzieży z Chin. Znam wiele zakładów, które robią dobrą jakościowo odzież po niskich cenach. Znam wszystkie dokumentacje niezbędne do importu tej odzieży z Chin do Polski. Zainteresowane osoby proszę o informację na maila ines.silver@o2.pl
jestem zainteresowana importem z chin odziezy damskiej bielizny, ale w nie duzych ilosciach. chcialabym sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc. grazyna Pozdrawiam
jestem zainteresowana zakupem odzieży z chin.chcę otworzyć działalność gospodarczą i sprzedawać ciuchy w internecie.chciałabym sie dowiedzieć czy jest to możliwe i w jakich cenach mogę zakupić towar?
pozdrawiam .kasia
witam
jestem w Chinach, Guangzhou centrum odziezy, prowadze dialalnoc i altwiam wszytko lacznnie z przesylka droga morska do dzrwi klienta wien najtaniej jak tylko mozna
Kazda ilosc
peter
Calkapeter@gmail.com
Firma "MOLANO"- odzież dziecięca i niemowlęca,znajdująca swoją siedzibę w Rembertowie (Warszawa)-ma do zaoferowania Państwu ubranka dla dzieci i niemowląt. Ubranka są sprowadzane PROSTO Z PARYŻA,jakos tych ubrań i cena są bardzo konkurencyjne. W Paryżu większość sklepów zaopatruje sie w Hurtownię, z której sprowadzamy ubranka do Polski. Mamy także wspaniałą kolekcję dla KOBIET, jest to markowa, piękna kolekcja ubrań, które we FRANCJI są wystawiane w Centrach Handlowych, takich jak PRINTEMPS, GALERIE DE LAFFAYETE, BON MARCHE. Ubrania te są wspaniałej jakości, oryginalne, niespotykane jest to bardzo znana firma. Jestesmy do państwa dyspozycji, jeśli chodzi o importowanie odzieży dla KOBIET oraz dla DZIECI I NIEMOWLAKÓW. W razie zainteresowania prosimy o kontakt mailowy MOLANO@POCZTA.ONET.EU. Odpowiemy na kazde zapytanie, będzie mozliwość umówienia się lub przesłania oferty ze zdjęciami tych ubrań. Jest to wielka okazja, gdyż są to piękne ubrania, inne od naszych Polskich producentów, a ceny są porównywalne a nawet nizsze niż w hurtowniach Polskich.
ZAPRASZAMY
Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> prosze o podanie katalogu z odzieza jak rowniez
> cennika z gory dziekuje
proszę owiadomość na adres kimiko1313@wp.pl
Witam.
Zalacznik daje opis roznych form naszej dzialalnosci. Generalnie rzecz biorac mam mozliwosc zrealizowac zamowinie na kazdy rodzaj towaru i kazda ilosc , jednak ceny hurtowe dotycza hurtu.
Wlasna marka, zrobilem to juz dla kilku roznych firm, odierz sportowa , jeansy, nawet buty, torebki damskie itd. Wybiermy okreslony styl i zamwiamy u jednego z zaprzyjaznionych producentow. Cenowo jestesmy bardzo atrakcyjni, w zasadzie bezkonkurencyjni, pilnujemy jakosci , rozmirow , metki itd.
Ceny wszytko zalerzy od kompleksowosci zamowienia jesli mowimy dresy meskie mamy 3 -6 rozmiary i kilka kolorow, cos takigo moge zrobic za zalozmy 12$ od sztuki , lub za 300$ -1200 plus podaje detaliczne rozliczenie. Przy drugim zamowieniu toj koszt spada do 100$ -500 zalerznie ile zmian dokonujesz.
Podobnie z butami i kazda inna czesci ubrania, jesli zamawiasz kilka roznych rzczy w ilosciach 1000 plus kazda cena jest do negocjacji Oczywiscie nie znaczy ze chce 300 do 1500 za kazdy nowy rodzaj wrecz przeciwnie jesli zamowisz 10 roznych twoj koszt moze byc 1500-2000 $ za calosc wszytko zalerzy od detali.
Czas realizacji minimum 10 dni, maximum 6 tygodni.
Nasze produkty w niczym nie ustepuja produktom markowym poza cena i nazwa.
Mozemy to samo zrobic z elektronika, LED, czy dowolnym innym produktem
Peter Calka
852-69746843
Calkapeter@gmail.com
http://cpconsultinginternational.com/
mamy biura w Honk Kong, Guangzhou, Nowym Saczu, Zielonej Gorze, wkrotce w Warszawie, i wielu innych miastach Europy i swiata.
jesli by Pani sprecyzoal jakie ciuchy i iel byloby duzo latwiej.
mam 10.000 jeans za 2$ szt
10.000 Koszulek Polo za 2$ szt, ale mam tez Abercombi za od 2$ do 25 zalkerzy co. mam buty damsji meskei sandaly i naprawde wiele innych tmatow
Peter
Calkapeter malpa Gmail.com
http://zhinanzhen.en.alibaba.com
http://sava.en.alibaba.com
http://xintong.en.alibaba.com
http://topsnaka.en.alibaba.com/
sa inne platformy made in china, diy trade i wiele innych
zrob soebie liste tego co cie inetresuje, a hurt znaczy oklo 600 szt w kadym temacie, zapytaj o ceny , a potem przeslij mi liste z cenami. Jesli otzrymam rownoczesnie zlecenie i zaliczke na wykonanie uslugi wtedy biore to powaznie i w ciagu krootkiego czasu otzrymasz konkretna oferte, jelsi kupis dopilnuje ci obslugi od kontroli jakosci po odprawe.
Moja usluga zwykle zamyka sie w 5% plus koszty , zalerznie od jak skomplikowne jest zamwoiowienie.
Jesli nie jestes na tym etapie sa hurtownie w Polce co prawda w wjeksosci nie maj tego co szukacie ale , to juz nie moj bol glwoy, sa tez hurtownicy tu sie ogalszajh na BigChina.pl czy na Golden li, binzeforum,pl .
Calkapeter@gmail.com
Jak liczysz ze ktos za ciebie zroibi to wsztko znaczy ze chesz zaplcic za to i palcisz wtedy duzo wjecej.
Niech Panstwo sobie przeczytaja dokladnie fora i to co ( i jak? ) ten Pan Jegomosc pisze i potem zadajcie sobie retorycz pytanie, czy warto sie z takimi zadawac? i czy aby on nie szuka jeleni???
Jedynym jeleniem to jest Bloomtree, ktory od dawan usiluje zachecic mnie do zna?ezienia kim ona naprwde jest. Mysl ze to nie wazne on sam nie wie/?
Czy mozna znalezc kogos bradziej nieuczciwego w tym podejsciu??
Jesli ja zachecam do zrobienia wlasnego projektu do poznia ceni na koncu oferuje najlepsza ceny czy mozna to podwazyc??
Mysle ze tzreba miec niezmiernie szcere intencje zeby z czyms takim wyskoczyc
peter
Calkapeter@gmail.com
Piekne. schowany za jkims pseudonime rzucam na kogos kto zawsze podaje imie i nazwisko adres i dane osobowe. zarzucac mi nieuczciwosc nie podajc faktow, ciekawe??
Pamietam w czasach PRLU byla taka metda to bylo tak zwane puszczanie rumoru, widac ze niektorym to pozostalo we krwi.
Demokracja ma to siebie ze czasem ktos gdzies cos moz powiedziec nie majc zadnuch podstaw tylko z kolei ten sam sytem gwarantuje wszytkim prawo do prezenatcji swoich pogladow i obrony. Widac ze twoj akt odwagi konczy sie na pseudonimie
Peter
Peter
Mma nadziej ze lpij sie czujesz a dla mnie kazda reklama dobra , bo moi klienci na razie mnie kochaja
Peter
Szkoda nerwów na niepewne kontakty!
Import China pomoże Ci w sprowadzaniu towarów z Chin!
Wszystko profesjonalnie pod okiem najlepszych specjalistów!
Sprawdzimy dla Ciebie wiarygodność chińskich producentów, sprowadzimy próbki, poprowadzimy nadzór nad zamówieniem, przetransportujemy towar do Polski a nawet do wybranego miejsca na terenie kraju!Załatwimy wszelkie formalności, mamy również możliwość magazynowania!
Nie trać czasu ani pieniędzy na półśrodki!
Z Import China Chiny są na wyciągnięcie ręki!
więcej info www.import-china.pl, info@import-china.pl