Witam serdecznie,
jesteśmy firmą zrzeszającą producentów odzieży z Chin.
Nasi kontrahenci wyprodukują każdą rzecz, jaką tylko Pani by chciała.
Zapraszam na naszą stronę internetową:
www.sainttropez.com.pl
bandziorek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam.
> Jestem zainteresowana współpracą.
> Mam sklep z odzieżą damską.
> Proszę o kontakt oraz cennik z ofertą.
> karolinkaxxx@poczta.fm
prosze i kontakt teleoniczny badz mailowy 510-036-676
lub jaras@vip.interia.pl
witam jestem zainteresowana hurtowym zakupem ``szalonych`` rzeczy z chin czy wloszech... tj. razace kolory spodniczek, koszulek z siatki, roznych akcesorii, bizuterii, bielizny w przeroznych kolorach prosze o kontakt osoby zainteresowane na maila pozdrawiam
sprzedam tanio stock 731 sztuk ubrania wloskie nowe (min. garnitury meskie, komplety damskie, spodnice,spodnie, bluzki)
likwidacja magazynu. transport z wloch w cenie towaru.
kontakt: isolabo@hotmail.com
Nasza propozycja- MOŻEMY ZAOPATRZYĆ I TWÓJ SKLEP W ODZIEŻ!
zaopatruje sklepy z odzieżą firmową. Dostarczamy towary takich marek jak, m.in.: Roberto Cavalli, Just Cavalli, Versace, VJC, D&G, Gucci, Moschino, G.F.Ferre , Galliano, Exte, CNC, itp. Działamy wyłącznie na zlecenie klienta.
Mamy bezpośredni kontakt i dostęp do fabryk i magazynów we Włoszech, przez co nasze ceny są bardzo konkurencyjne. Prowadzimy sprzedaz hurtową i detaliczną przez co istnieje możliwość zakupu pojedyńczych modeli, jak również całych stocków (od 50 sztuk): koszule męskie i damskie, jeansy, spodnie materiałowe, garnitury, marynarki, paski męskie i damskie, t-shirty, bluzy, buty, torebki, kostiumy kąpielowe, biżuteria, krawaty itd. Tym co nas wyróżnia jest fakt iż, towar dowozimy bezpośrednio do Klienta.
Proponujemy wstępne spotkanie u Klienta, w celu ustalenia indywidualnych cen.
A&M New Style Strefa Italia
tel. + 48 793 069 930
+ 48 669 844 706
+39 3477871698
witam,
mam do zaproponowania zakup pierwsza linie D&G ktora pojawi sie na wiosne w firmowych sklepach za 30% wartosci
jest tylko jeden warunek trzeba wziac cala kolekcje ok 30000 tys szt.
zainteresowanych prosze o kontakt tel:
500 113 192
vip colection
Do DonnaModa
Jesteśmy zainteresowani współpracą!!! Proszę o przeslanie oferty wraz z cennikiem na maila bedlaa@onet.eu Jak rownież o podanie adresu pod którym można obejrzeć odzież.!!!
Czekam na wiadomość!
----------------------------------------------------------
dzięki
chodza sluchy w branzy, ze te wszystki "markowe" ciuchy z wloch sa z CHIN.
tylko taki pic ze to niby wloskie zeby ludzi nabierac i szmelc opychac na sile
kupione (bardzo tanio) sprzedane po cenach europejskich
podobno ci tu reklamujacy sie tez uzywaja takich "sztuczekZ"
wiec moze lepiej poprostu kupic z chin?
tu pare osob sie reklamuje, niektorzy oferuja nawet 50% oplaty za uslugi
normalnie a 50% powiedzmy po zejsciu towaru w kraju np po 2miesiacach
to moze to jest wyjscie?
pamietajcie ze ci z "wloch" za darmo tego nie zrobia a marze tez maja zachodnioeuropejskie no i dochodzi podwojny transport chiny - wlochy - polska
ja korzystalem z firmy tutaj obecnej, ale z wiekszoscia tez korespondowalem i wszystko bylo jak najlepiej, w kazdym przypadku, to ci z "wloch" stroja fochy
"przeciez to jest "z italii!!" "wykrzykuja"