• Od 5 lat kurs w miejscu Autor: ~Perła_Śliwińskieg [46.134.119.*]
    tymczasem nwa zrobiło plus tysiac procent i dywidendy, sliwie to kury szczac prowadzac a nie dm prowadic
  • Re: Od 5 lat kurs w miejscu Autor: ~Carpa [89.151.47.*]
    Pamiętam jak 3 lata porównywałem obie te spółki i wychodziło mi, że przecież lepiej inwestować w INC, bo komunikacja z rynkiem, bo bogaty kalendarz spółek do wprowadzenia, bo ciągłe oferty w crowdfundingu i okazało się, że wszystkie z ww. już prawie nie istnieją. Raisemana jest, ale niczego nie ofertuje, Carpathia nawet nie jest notowana, ma betonowe buty w postaci spółek, które inwestowała, cała kwestia inwestycyjna praktycznie przynosi tylko straty, a NWAI już wtedy szło w depozytariusza, na którym tak dobrze wyszli.

Jeśli jeszcze chodzi o NWAI, to dodać należy, że wypłacali przy tym wszystkim dywidendy, oczywiście, żeby nie być gołosłownym, to od INC też dostałem raz te 12 groszy i piosenkę Pana Pawła w gratisie, co prawda skończyło się to emisją znacząco poniżej ówczesnego kursu, ale co posłuchałem to moje
  • Re: Od 5 lat kurs w miejscu Autor: ~Perełka [5.184.233.*]
    Niestety obstawiliśmy nie tego konia. Ale nie ma co się zadręczać analizą wsteczną. Ciekawe czy rozwiną depo jak konkurencja, ale patrząc po dotychczasowych jakże 'trafnych' decyzjach, to cudu chyba nie będzie
[x]
INC 4,50% 1,62 2025-10-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.