noo obroty chyba najwieksze w całej historii isnienia spółki... pamietajcie słynne słowa ,,nigdy nie ufaj wybiciom, które nie są potwierdzone wolumenem'' Amen
A jeszcze bardziej nie ufaj wybiciom niepotwierdzonym pozytywnym infem. Ale z drugiej strony jak ktoś wczoraj robił duże zakupy to na podanie infa ma jeszcze trochę czasu. Zobaczymy jaka będzie dzisiejsza sesja bo korekta po jednym dniu wzrostu to też raczej nic pozytywnego. Najdrożej akcje pożyczane były po 1,93 a ostatnia podbitka była pod 1,92 także jakby się zbliżyło dzisiaj do tego poziomu to można mówić o dłuższym wybiciu. No zobaczymy co będzie
Tu już nie raz były takie obroty i co z tego wyszło ? Nic. Już piszesz o korekcie także powoli sobie uświadamiasz że to nie sztos. Ale okej niech będzie. Mam jeszcze trochę tych akcji więc chwalmy spółkę bo będzie sztos. Same pozytywy w drodze także tylko kupować póki jest promocja.
Daj mu spokój on czytać nie potrafi a co dopiero taka skomplikowana czynność
Ale ok sam z chęcią poznam tę datę:)
Dawaj uka
coś czuję że znowu zablysniesz:)
Wracając do obrotów zobaczymy co dzisiaj dzień pokaże ale myślę że musi się ktoś ujawnić bo tutaj generalnie nie trudno o przekroczenie progu a możliwe że ten co skupował wczoraj już by podprogowo
Przypomnijcie sobie dzień publikacji artykułu na temat zarzutów dla prezesa i dzień po. W dzień publikacji pamiętam kupiłem spory pakiet po 1,19. Dużo akcji się wtedy mieliło i co ktoś się ujawnił ? Nie pamiętacie już tego czy co ?